Μόνο με γυαλιά ηλίου επιτρέπεται να κοιτάξει ένας κοινός θνητός τον Κυριακο Μητσοτακη για να μην τυφλωθεί από την λάμψη του (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν μας έφτανε η χρήση της μάσκας για τον Κορωνοϊο, θα έχουμε τωρα και τα γυαλιά ηλίου σε περίπτωση που συναντήσουμε τυχαία τον πρωθυπουργό από κοντά για να μην τυφλωθούμε από την λάμψη του.

Οπως πολύ σωστά γράφει γνωστή ιστοσελίδα ( το protagon.gr καλε ) Η λάμψη του αστερισμού Μητσοτάκη τυφλώνει. Μια ατάκα ακρως επαναστατική που μας προτρέπει να σπάσουμε το στερεότυπο που θέλει να τυφλώνει μόνο μια εφηβική συνήθεια πολλών Ελλήνων που την συνηθίζουν και όταν μεγαλώσουν.

5140D124 AB0C 41CF B398 46913AF4553F

Πάντως, το προαναφερθέν άρθρο, αν ήταν άνθρωπος θα έπρεπε μετά την εκδημία του να βαλσαμωθεί και να εκτίθεται στο μουσείο αντικειμενικής δημοσιογραφίας ώστε να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλαιότεροι τι εστί μιντιακό… βερίκοκο.

Ποσο μπροστά ήταν ο Κώστας Μυλωνάς όταν έκανε νυχτερινή εκπομπή φορώντας γυαλιά ηλίου όταν έπαψε να είναι πρωθυπουργός ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού και ο Κυριάκος φόρτωνε το βιογραφικό του για να παρει την ρεβάνς και να επιστρέψει στο Μαξίμου η οικογένεια  μια μέρα. Η Λάμψη του φαινόταν από τότε και κάποιοι έπαιρναν ήδη τα μέτρα τους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της στήλης, ο συντάκτης του άρθρου, φοβούμενος μήπως χάσει την όρασή του αντικρίζοντας τον ολόφωτο ήλιο του κυβερνητικού γαλαξία, παρακολουθεί δελτία ειδήσεων φορώντας τα ειδικά γυαλιά που χρησιμοποιούν οι πολίτες για να θαυμάσουν τις εκλείψεις ηλίου».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ