Die Welt: Η εντολή Ερντογάν για πρόκληση θερμού επεισοδίου με την Ελλάδα που αρνήθηκαν οι στρατηγοί του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως σας είχε ενημερώσει έγκαιρα το Olympia.gr ο Ερντογάν ετοιμάζεται για πόλεμο. Και δεν πέρασαν παρά μόνο δύο 24ωρα, πριν δικαιωθούμε. Σοκαριστικό δημοσίευμα-αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Die Welt που φέρει τον Tούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν να ζήτησε από τους στρατηγούς του να προκαλέσουν θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα, βυθίζοντας ελληνικό πλοίο, ή καταρρίπτοντας ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος!

Ετοιμάζεται για πόλεμο ο Ερντογάν – Οι τελευταίες κινήσεις που έχουν σημάνει συναγερμό

Σύμφωνα με το OPEN και τον ανταποκριτή του στο Βερολίνο, Παντελή Βαλασσόπουλο, οι Γερμανοί επικαλούνται τουρκικές στρατιωτικές πηγές, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η αντίδραση των Τούρκων στρατηγών στη διαταγή του Ερντογάν.

«Πριν από λίγες ημέρες ο Πρόεδρος Ερντογάν, διέταξε τους στρατηγούς του να βυθίσουν ένα ελληνικό πλοίο αλλά να προσπαθήσουν να μην υπάρξουν πολλές ανθρώπινες απώλειες. Οι στρατηγοί αρνήθηκαν να κάνουν κάτι τέτοιο και η επόμενη ιδέα ήταν να καταρριφθεί ένα ελληνικό πολεμικό αεροσκάφος. Εκεί, ήταν και πάλι η ιδέα ότι ο πιλότος μπορεί να βγει από το αεροπλάνο και να σώσει την ζωή του», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ