Τρομοκράτης του ISISI έκανε διακοπές στην Ελλάδα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οικογενειακώς παραθέριζε στην Κρήτη ένας νεαρός Βρετανός ιορδανικής καταγωγής, παρόλο που του είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στην Ελλάδα για λόγους εθνικής ασφάλειας, καθώς έχει χαρακτηριστεί μαχητής του Ισλαμικού Κράτους από τις βρετανικές Αρχές!

Ο 27χρονος αφίχθη αεροπορικώς στο «Ελ. Βενιζέλος» από τη Βρετανία στις 30 Αυγούστου μαζί με τη σύζυγό του, τους γονείς της και τα παιδιά του και πήγαν όλοι μαζί στην Κρήτη, όπου διέμεναν στον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου. Ωστόσο, οι αστυνομικές Αρχές διαπίστωσαν ότι από το 2017 τού είχε απαγορευθεί η είσοδος σε ελληνικό έδαφος, βάσει συμφωνίας των βρετανικών και ελληνικών μυστικών υπηρεσιών, με το αιτιολογικό ότι στο παρελθόν είχε ταξιδέψει στη Συρία και είχε σχέσεις με τον ISIS.

Ο νεαρός Βρετανός είχε ανακριθεί τότε και είχε ισχυριστεί ότι ταξίδεψε στη Συρία ως μέλος αποστολής παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας, ωστόσο η απαγόρευση που είχε εκδοθεί από τις βρετανικές Αρχές εξακολουθεί να παραμένει σε ισχύ. Ετσι, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης και θα απελαθεί άμεσα στη Βρετανία, ενώ είναι άγνωστο αν θα τον ακολουθήσει η οικογένειά του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ