Ο συριακός στρατός βομβαρδίζει τους συμμάχους των τούρκων στο Ιντλίμπ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ευτυχώς η Συρία έχει καταλάβει πολύ καλά ποια είναι η μοναδική γλώσσα που καταλαβαίνουν οι τούρκοι.
Φαίνεται ότι η τουρκική βλακώδης προπαγάνδα με τη μεταφορά αρμάτων μάχης από το μέτωπο της Συρίας στον Έβρο, δεν βγήκε σε καλό στους τούρκους. Αντίθετα, έδωσε το έναυσμα στον συριακό στρατό να αντεπιτεθεί και να σφυροκοπεί τις θέσεις των τρομοκρατών που στηρίζονται από το επίσημο τουρκικό κράτος.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες ο συριακός στρατός έχει εξαπολύσει σφοδρή επίθεση στο Ιντλίμπ που ο Ερντογάν το θεωρούσε «κόκκινη γραμμή«.

92ACAD87 BC16 4FFF 826C 76FE9EE3F3EF
Εικόνα από τους σημερινούς βομβαρδισμούς του συριακού στρατού κατά των τουρκικών δυνάμεων και των τρομοκρατών

Να σημειωθεί ότι όπως είχαμε αποκαλύψει, οι ισλαμιστές τρομοκράτες τους οποίους ο Ερντογάν βάφτιζέ μαχητές της ελευθερίας αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν δολοφόνοι του ισλαμικού κράτους, έκαναν κοινά γυμνάσια με τον τουρκικό στρατό ο οποίος είχε ακροβολιστεί σε αρκετές θέσεις στην συγκεκριμένη επαρχία της Συρίας.

Το τραγικό είναι ότι η Χίλαρι Κλίντον ενδυνάμωνε αυτή την προπαγάνδα του Ερτογάν και όλα τα δυτικά μέσα τα πρώτα χρόνια της τουρκικής εισβολής στην Συρία, προσπαθούσα να παρουσιάσουν την κατάσταση ως δημοκρατική εξέγερση κατά του Άσαντ. Έπειτα ήρθαν τα ατράνταχτα ντοκουμέντα της ισλαμικής θηριωδίας κατά του συριακού λαού αλλά και οι επίσημες πλέον τοποθετήσεις αμερικανών αξιωματούχων που συνέδεαν την δράση του ισλαμικού κράτους με την επίσημη Τουρκία.

0B76C69C 1343 402F A619 3AC9AB18616A
Τούρκοι εκπαιδεύουν τους τρομοκράτες στο Ιντλίμπ

Σε κάθε περίπτωση η κινητικότητα του συριακού στρατού αποδεικνύει ότι η Τουρκία είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη στρατιωτικά. Διότι ο στρατός της Συρίας είναι ένας στρατός που μάχεται εδώ και εννέα χρόνια απέναντι σε διάφορα μέτωπα, με έναν εχθρό ο οποίος δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να δολοφονήσει Γυναίκες και παιδιά, να τρομοκρατήσει σε κάθε επίπεδο, να διαβρώσει κάθε λειτουργία του συριακού κράτους.

Και όμως στέκεται νικηφόρα απέναντι στην τουρκική εισβολή, στην δήθεν πανίσχυρη πολεμική μηχανή της Τουρκίας, η οποία ενώ είναι «καλογυαλισμένη» δεν τολμά να έρθεις ευθεία αντιπαράθεση με τον συριακό στρατό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ