Απίστευτη ανάρτηση του ρωσικού ΥΠΕΞ παρομοίασε τον Σέρβο προεδρο με την Σαρον Στόουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την επίμαχη ανάρτηση έκανε η εκπρόσωποςτου ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

Η Ζαχάροβα ανεβασε στο Facebook μια φωτογραφία από την επίσκεψη της Σερβικής αντιπροσωπείας με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς να καθεται απέναντι από τον Ντόναλντ Τραμπ ενώ από κάτω τοποθέτησε μια φωτιγραφια από την πιο γνωστή σκηνή της ταινίας Βασικό Ένστικτο με τα σταυροπόδι της Σαρον Στοοουν.

27DE8A98 0C05 4837 ABE9 50E14765AD3B

Οπως ήταν αναμενόμενο υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από την Σερβική πλευρά με τον Μάρκο Τζιούριτς να απαντά εκ μέρους της Σερβίας πως ο Βούτσιτς δεν είπε ούτε μία κακή λέξη εναντίον της Ρωσίας μεσα στον Λευκό Οίκο και απευθυνόμενος στην Ζαχαρίεβα είπε ότι θα επρεπε να ντρέπεται για την ανάρτηση της.

Η Ζαχαροβα ζήτησε συγνώμη και διόρθωσε την επίμαχη ανάρτηση της λέγοντας πως η ανάρτησή της παρερμηνεύτηκε και το μόνο που περιέχει είναι η απόρριψη της αλαζονικής στάσης του «εξαιρετικού».

Ενώ συνέχισε τονίζοντας επι λέξη πως: Τα κόλπα πρωτοκόλλου έχουν γίνει μια από τις τεχνικές που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι χρησιμοποιούν τακτικά για να δημιουργήσουν τεχνητά την ψευδαίσθηση της εξαιρετικότητάς τους. Και αυτό είναι απαράδεκτο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ