Λαθροδιακινητής βίαζε μετανάστρια μπροστά στα παιδιά της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία 34χρονη μετανάστρια από το Ιράκ στα χέρια ενός 35χρονου διακινητή, ο οποίος υποτίθεται ότι θα προστάτευε την ίδια και τα δύο αγοράκια της, έως ότου περάσουν στη χώρα μας μέσω Έβρου.

Ο σαδιστής Ιρανός χτυπούσε την άτυχη γυναίκα, ενώ δεν δίσταζε να τη βιάζει ακόμα και μπροστά στα παιδιά της, αφήνοντάς την έγκυο!

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όλα άρχισαν το 2018, όταν η άτυχη γυναίκα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να μεταναστεύσουν στην Ευρώπη. Πρώτη τους στάση ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου γνώρισαν σε μια καφετέρια τον κατηγορούμενο διακινητή, ο οποίος έλαβε ως αμοιβή περίπου 5.000 ευρώ για να βοηθήσει πρώτα τον άνδρα και έπειτα τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους να περάσουν στην Ελλάδα μέσω του Έβρου.

«Μου είπε ότι θα φέρεται στη γυναίκα μου σαν να είναι αδελφή του και να μην ανησυχώ», κατέθεσε ο 43χρονος Ιρακινός στο δικαστήριο.

Την άφησε έγκυο
Η πραγματικότητα όμως ήταν πολύ διαφορετική, καθώς, μετά την αναχώρησή του για την Ελλάδα, η σύζυγός του έμεινε με τα δύο παιδιά της στο σπίτι του διακινητή. Εκεί, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η γυναίκα, ο 35χρονος άρχισε να τη χτυπάει, να τη βιάζει, ακόμα και παρουσία των παιδιών της, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος στο τρίτο και να της δίνει με τη βία χάπια, ενώ κακοποιούσε και το μικρό αγόρι της, το οποίο είχε αρπάξει από το πόδι και απειλούσε να το πετάξει από το παράθυρο!

«Με βίαζε ακόμα και μπροστά στα παιδιά. Ντρεπόμουν πολύ. Με χτυπούσε δυνατά στο κεφάλι και στην κοιλιά», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η 34χρονη, συμπληρώνοντας ότι ο κατηγορούμενος την απειλούσε ότι θα της έκοβε τη μύτη και τα αυτιά!

Οι απειλές συνεχίστηκαν και στην Ελλάδα, καθώς ο 35χρονος της έλεγε ότι θα δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες της, αν τον κατήγγειλε στην Αστυνομία.

Το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο ένοχο για διακίνηση ανθρώπων, βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση και ηθική αυτουργία, καταδικάζοντάς τον σε κάθειρξη 40 ετών, από τα οποία θα εκτίσει τα 20 και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ