25/07/2021

Η ομιλία του Παύλου Πολάκη στην βουλή που έκανε τους βουλευτές της ΝΔ να μην ψηφίσουν την άρση ασυλίας του! (Βίντεο)

Μία πρωτοφανής στιγμή εκτυλίχθηκε σήμερα στα κοινοβουλευτικά χρονικά της χώρας. Είναι ίσως η πρώτη φορά στην νεότερη κοινοβουλευτική ιστορία που ενώ υπάρχει κυβερνητική και σκληρή κομματική γραμμή προκειμένου να ψηφιστεί η άρση ασυλίας βουλευτή, οι βουλευτές αντιδρούν και δεν υπερψηφίζουν!

Αυτό έγινε σήμερα και στην περίπτωση του τέως υφυπουργού Δικαιοσύνης Παύλου Πολάκη. Έπειδή εμείς δεν πλάθουμε θεωρίες συνωμοσίας, Παραθέτουμε την ομιλία του πιστεύοντας πως αυτή έκανε τους βουλευτές της πλειοψηφίας να τον δικαιώσουν. Παρά την σκληρή προσπάθεια από τον ΓΓ και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ να υποχρεώσουν τους κυβερνητικούς βουλευτές να υπερψηφίσουν την άρση ασυλίας του.

Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος της πειθαρχίας που προσπάθησαν να επιβάλλουν στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο Σπήλιος Λίβανος ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος σε μία απίστευτη κίνηση στα κοινοβουλευτικά χρονικά, ζήτησε το λόγο μετά την ομιλία του Παύλου Πολάκη, για να την αποδομήσει! Με αποτέλεσμα ακόμα και ο πρόεδρος της Βουλής Μπάμπης Αθανασίου να τον επαναφέρει στην τάξη. Και όμως οι βουλευτές γύρισαν την πλάτη, γράφοντας πραγματική ιστορία στο ελληνικό κοινοβούλιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ