Διευρύνεται η αντιτουρκική συμμαχία!

Το Ολυμπία είχε αποκαλύψει από τις 14/8 ότι το Μπαχρέιν θα προσχωρήσει αμέσως μετά τα Εμιράτα, στην αντιτουρκική συμμαχία και σήμερα δικαιωνόμαστε.
Κάιρο.

Ο Πρόεδρος Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι κάλεσε το βράδυ της Παρασκευής, τον Σεΐχη Χαμάντ μπιν Ίσα Αλ Χαλίφα, βασιλιά του Βασιλείου του Μπαχρέιν, προκειμένου να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στο Μπαχρέιν για την ιστορική ειρηνευτική κίνηση προς το Ισραήλ.

Ξεσηκωμός των αράβων κατά των τούρκων Οθωμανών!

Μια ιδιαίτερα σημαντική κίνηση που θα ανοίξει τις προοπτικές για επίτευξη ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, καθώς και για μια συνολική διευθέτηση του παλαιστινιακού ζητήματος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

2F600B1C 12E4 423E B32F 471148F02184

Ο εκπρόσωπος είπε, στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, την Παρασκευή το απόγευμα, ότι ο Σεΐχ Χαμάντ μπιν Ίσα εξέφρασε την ειλικρινή του εκτίμηση και ευγνωμοσύνη για αυτήν τη χειρονομία του Προέδρου Ελ-Σίσι και για τις προσπάθειές του για επίτευξη της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή, μια πάγια θέση του πρωτοπόρου ιστορικού αιγυπτιακού ρόλου,  στη διάδοση της ειρήνης στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, γράφει το αιγυπτιακό δημοσίευμα.

Shorouk News

The Hellenic Information Team

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ