Η Αλ Κάιντα απειλεί τον Μακρόν, αμέσως μετά τις αντιτουρκικές δηλώσεις!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι περίεργο! Αμέσως μετά τις δηλώσεις του κατά της Τουρκίας Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ μακρόν βρέθηκε στο στόχαστρο της Al Qaeda! Την οποία προειδοποιεί με χτυπήματα στην Γαλλία. Φυσικά ως πρόσχημα δεν αναφέρει την δράση της Γαλλίας κατά της Τουρκίας, αλλά την υπόθεση της σφαγής στο περιοδικό Charlie Hebdo. Η δίκη των δραστών για αυτή την τρομοκρατική επίθεση γίνεται αυτές τις ημέρες στην Γαλλία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ Charlie Hebdo- ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟ…

A6FCBDB3 A751 461B A8B9 247CB6D3CDB7
Ο εγκέφαλος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Charlie Hebdo

Ο Peter Cherif Θεωρείται ο εγκέφαλος της φρικτής τρομοκρατικής επίθεσης που συγκλόνισε την ανθρωπότητα. Συνελήφθη στο Τζιμπουτί όπου είχε δραπετεύσε και εκδίδεται στην Γαλλία. Ήταν γεννημένος στη Γαλλία, μεγάλωσε χριστιανός, προσηλυτίστηκε στο τζάμι και έγινε ισλαμιστής. Καταφέρνοντας την πιο απεχθη επίθεση που είχε γίνει στη Γαλλία.

Η ενέργεια λοιπόν αυτή της Al Qaeda να εξαπολύει απειλές κατά της Γαλλίας και του προέδρου της, μόνο ευτυχία και συμπτωματική δεν είναι. Αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η ισλαμική τρομοκρατία είναι τουρκικό δημιούργημα και όχι μόνο ενισχύεται από την Τουρκία, αλλά υπηρετεί και τα σχέδια της Τουρκίας. Η Γαλλία βρίσκεται στο στόχαστρο ακριβώς επειδή αντιτάσσεται στα τουρκικά συμφέροντα.

Αλίμονο σε όποιον δεν το καταλαβαίνει.

Η Αλ Κάιντα απείλησε το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Τσάρλι Χέμπντο με τη δημοσίευση κινουμένων σχεδίων που προσβάλουν τον προφήτη Μωάμεθ, καθώς διεξάγεται η δίκη εκείνων που κατηγορούνται για επίθεση στο εβδομαδιαίο περιοδικό το 2015, κατά την οποία σκοτώθηκαν τουλάχιστον 17 άτομα.

Η τρομοκρατική οργάνωση είπε ότι έστειλε το ίδιο μήνυμα στο Γάλλο πρόεδρο, Εμμανουέλ Μακρόν, όπως είχε στείλει και στον προκάτοχό του, Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος ήταν πρόεδρος της χώρας το έτος της επίθεσης στο περιοδικό το 2015.

Η Αλ Κάιντα αναφέρει ότι η Γαλλία υπό τον πρόεδρο Μακρόν έχει δώσει το «πράσινο φως» για να τυπωθούν ξανά τα κινούμενα σχέδια.

FDB98650 2EB2 49AF 8565 9057353940B8Το γαλλικό περιοδικό δημοσίευσε κινούμενα σχέδια που προσβάλουν τον Προφήτη, κατά τη στιγμή της εκδίκασης της υπόθεσης 14 ατόμων που κατηγορούνται για την τρομοκρατική επίθεση τον Ιανουάριο του 2015 στα γραφεία του, όπου σκοτώθηκαν 12 από τους υπαλλήλους του, σημειώνει το αιγυπτιακό δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ