Τώρα: Σύριοι και ρώσοι σφυροκοπούν Τούρκους και ισλαμιστές στην Συρία!

Συμβαινει αυτή την στιγμή. Συντονισμένες επιχειρήσεις μεταξύ του συριακού στρατού και της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας, γίνονται στο Ιντλίμπ.

Το συριακό πυροβολικό σφυροκοπεί θέσεις του τουρκικού Παρατηρητηρίου των τουρκικών ΕΔ, ενώ η ρωσική πολεμική αεροπορία βομβαρδίζει θέσεις ισλαμιστών – συμμάχων των τούρκων.

46353451 5082 4825 8835 17B5D362A7DB

Το σφυροκόπημα του τουρκικού Παρατηρητηρίου από το πυροβολικό της Συρίας

Εδώ και 1 ώρα περίπου το συριακό πυροβολικό ισοπεδώνει κυριολεκτικά το τουρκικό σημείο ελέγχου στην περιοχή Jisr Al Shugur στο Ιντλίμπ. Παράλληλα, η ρωσική πολεμική αεροπορία, πετυχαίνει χειρουργικά χτυπήματα σε χώρους συγκέντρωσης των ισλαμιστών τρομοκρατών που συνεργάζονται με την Τουρκία. Είναι εμφανές ότι η ρωσική επίθεση γίνεται προκειμένου να προστατευθεί ο συριακός στρατός από επίθεση ισλαμιστών την ώρα που βομβαρδίζει τους Τούρκους.

B5E98DEB A675 4BE0 9861 A48CB06EEA55

Χτύπημα της ρωσικής αεροπορίας κατά ισλαμιστών πριν από λίγα λεπτά.

Οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ αυτες δικαιώνουν όσα είχαμε αποκαλυψει για τις προχθεσινές συνομιλίες κορυφής σε στρατιωτικό επίπεδο μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας.

Οι ρώσοι είχαν ζητήσει από τους τούρκους να αποσύρουν τις στρατιωτικές τους δυνάμεις από ολόκληρη την Συρία. Οι τούρκοι, δεν έκαναν δεκτή την ρωσική απαίτηση, και είχαμε προβλέψει ότι η απάντηση της Ρωσίας θα ήταν άμεση και σκληρή. Αυτό ακριβώς φαίνεται ότι γίνεται αυτές τις ώρες στην Συρία.

Η εξέλιξη αυτή δείχνει ότι παρά τις καλές σχέσεις Τουρκίας – Ρωσίας, οι ρώσοι δεν θα διστάσουν ακόμα και να χτυπήσουν τις τουρκικές δυνάμεις στην Συρία, προκειμένου να διασφαλίσουν την ακεραιότητα της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ