Διορίστηκε σε Στρατιωτική Μονάδα ένας απλός πολίτης και αποτυχημένος πολιτευτής της ΝΔ

netakias.com

Δεν έχουν τέλος τα ρουσφέτια των κουμπάρων και των κολλητών! Αυτοί που έβριζαν μιλούσαν για μετακλητούς, δεν προλαβαίνουμε να εντοπίζουμε τα φωτογραφικά ρουσφέτια τους. Ετσι είδαμε να μπαίνει διοικητής της ΕΥΠ απόφοιτος λυκείου, όταν ο αντίστοιχος αντίπαλός της Ελλάδας στην ΜΙΤ της Τουρκίας έχει βιογραφικό χιλιομέτρων, να δηλώνουν πλαστά βιογραφίκα υπουργοί και γραμματείς, τώρα το κουμπαρο-επιτελικό-κράτος τοποθέτησε απλό πολίτη προϊστάμενο σε αμιγώς Στρατιωτική Μονάδα!

Η Νέα Δημοκρατία πέρασε νύχτα «φωτογραφικό» νόμο με τον οποίο μπορεί να τοποθετήσει στην Στρατιωτική Μονάδα του Πολεμικού Μουσείου, που μέχρι χθες διοικούσε Ταξίαρχος της Πολεμικής Αεροπορίας και απόφοιτος της Σχολής Ικάρων, έναν πολιτευτή από την Εύβοια απόφοιτου της ΑΣΟΕΕ!

duo nea stolidia gia to polemiko mouseio athinon

Εβδομήντα χρόνια Μητσοτάκηδες μόνο αυτό το ρουσφέτι δεν είχαν κάνει, να διορίζουν πολίτες στο Στρατό, το έκανε και αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Βέβαια η δικαιολογία είναι ότι «είναι σχετικός με το αντικείμενο», κάτι σαν τα πτυχία του Διαματάρη, κάπου θα είδε και πως γίνεται διοίκηση στρατιωτικών μονάδων.

Περιμένουμε περισσότερα από τον Κυριάκο Μητσοτάκης. Υπάρχουν δεκάδες άλλοι αποτυχημένοι πολιτευτές που μπορούν να αξιοποιηθούν αμισθί ως Μέραρχοι και Σωματάρχες στην Στρατιά ή σε μονάδες διασποράς. Γιατί όχι και κυβερνήτες στις νέες Φρεγάτες

netakias

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ