Εκτακτο: Σκοτείνιασε ο ουρανός στο Ιντλίμπ – Ηχηρο μήνυμα Πούτιν σε Ερντογαν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή τη στιγμή η ρωσική πολεμική αεροπορία έχει σηκώσει 7 μαχητικά αεροσκάφη τα οποία σαρώνουν τον ουρανό της Συρίας στην περιοχή του Ιντλίμπ, με κατεύθυνση μάλιστα στα Σύρο – τουρκικά σύνορα!

Ταυτόχρονα το συριακό πυροβολικό εξαπολύει νέες επιθέσεις στο Ιντλίμπ! Ολα δείχνουν νέα συντονισμένη επιχείρηση Ρωσίας – Συρίας κατά στόχων ισλαμιστών που σχετίζονται με την Τουρκία.

E2B11D4B 1D81 4DBA 8E3A 37FAA4204001

Φωτογραφίες από τις κινητοποιήσεις γύρω από το τουρκικό στρατιωτικό σημείο ελέγχου στο Ιντλίμπ που προηγήθηκαν της έναρξης των πρώτων επιθέσεων

Μιλάμε για συντονισμένες επιθέσεις της Ρωσίας καθώς η σημερινή είναι συνέχεια των προχθεσινών βομβαρδισμών κατά ισλαμιστών ανταρτών που πολεμούν στο πλευρό των τούρκων, από ρωσικά βομβαρδιστικά, την ώρα που το πυροβολικό της Συρίας σάρωνε το παρατηρητήριο του τουρκικού στρατού στο Ιντλίμπ.

Οι συντονισμένες αυτές επιθέσεις ξεκίνησαν αμέσως μετά την άκαρπη συνάντηση ρώσων και τούρκων στρατιωτικών σε ανώτατο επίπεδο, όπου οι ρώσοι έθεσαν ευθέως θέμα αποχώρησης των τουρκικών δυνάμεων από την Συρία. Οι τούρκοι αρνήθηκαν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι συντονισμένοι βομβαρδισμοί ρώσων και Σύριων, και να ακολουθήσει επίθεση Κούρδων μαχητών κατά τουρκικών στόχων.

Όπως δείχνουν τα πράγματα, αυτές οι επιθέσεις θα συνεχιστούν μέχρι η Τουρκία να αποσύρει τα στρατεύματα της από την Συρία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ