Αζέροι εισβάλλουν στο Καραμπάχ! Ηρωική αντίσταση από τους Αρμένιους (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ύπουλη επίθεση ξεκίνησαν σύμφωνα με πληροφορίες οι Αζέροι που έχουν φυσικά την υποστήριξη των τούρκων και στο πλευρό τους ισλαμιστές μισθοφόρους, κατά του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ηρωική αντίσταση των Αρμενίων που ήδη προκαλούν μεγάλες απώλειες στις δυνάμεις των εισβολέων.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τούρκικα Drones να υποστηρίζουν την αρμενική αζερική εισβολή.
Το Αζερμπαϊτζάν επιχειρεί εισβολή στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, βομβαρδίζοντας ακόμα και κατοικημένες περιοχές. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η απάντηση της Αρμενίας είναι ισχυρή και οδηγεί το Αζερμπαϊτζάν μαζί με τους Ισλαμιστές μισθοφόρους που χρησιμοποιεί και έχει φυσικά και την αμέριστη στήριξη της Τουρκίας, σε μεγάλες απώλειες.

E10F8B8C 8CED 4B52 B823 F75E237568D5
Οι βομβαρδισμοί γίνονται δίπλα αλλά και μέσα στις κατοικημένες περιοχές

Συγκεκριμένα, ενώ οι αζέρικες δυνάμεις βομβαρδίζουν ακόμα και κατοικημένες περιοχές, η αντίδραση των αρμενίων ήταν άμεση και έχει οδηγήσει ήδη σε κατάρριψη τουλάχιστον δύο ελικοπτέρων, ένα μεταγωγικό και ένα μαχητικό.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι υπάρχει κατάρριψη πολλών μη επανδρωμένων αεροσκαφών τα οποία το Αζερμπαϊτζάν είχε προμηθευθεί από την Τουρκία, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς Αζέρους και ισλαμιστές.

B35770E0 076F 46E6 A5A5 C5E8D3BAD796
Συστοιχίες αντιεροπορικών πυραύλων της Αρμενίας μεταφέρονται στην πρώτη γραμμή

ΔΗΜΟΦΙΛΗ