Όπως επιτίθενται στην Αρμενία, έτσι θα επιτεθούν και στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τρομοκράτες δολοφόνοι που χρησιμοποιούνται από την Τουρκία σε όλα τα μέτωπα φέρεται να πρωταγωνίστησαν και στην ύπουλη επίθεση των Αζέρων κατά της Αρμενίας.
Επιβεβαιώνεται πλέον από τους Αρμένιους ότι οι Αζέροι κατά την επίθεση τους χρησιμοποίησαν ισλαμιστές τρομοκράτες ως μισθοφόρους, που πιθανότατα είχαν σταλεί από την Τουρκία. Είναι οι ίδιοι τρομοκράτες που η Τουρκία χρησιμοποιεί τόσο στην Συρία, όσο και την Λιβύη. Αυτό για να μην τρέφουμε αυταπάτες για το σχέδιο που θα χρησιμοποιήσει και σε περίπτωση ελληνοτουρκικής σύρραξης. Και να οργανώσουμε πλέον τις γραμμές άμυνας αντίστοιχα, για να μην έχουμε επανάληψη της Σμύρνης με τους τσέτες.

C9F6DD12 CD57 4944 A982 1208B771FF65

Όπως ακριβώς τους έστειλε στο Αζερμπαϊτζάν για να εισβάλλουν στα εδάφη της Αρμενίας, διότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ είναι αρμενικό, έτσι ακριβώς θα του στείλει όπου αλλού θέλει ως προπομπό εισβολής.

F762A469 B139 4002 B10A B1F678315038

Οι αρμενικές δυνάμεις ανακοίνωσαν 19 απώλειες αρμενίων στρατιωτών. Έπεσαν ως ήρωες απέναντι σε έναν ύπουλο εχθρό. Όπως είναι αναμενόμενο, οι Αζέροι δεν έχουν ανακοινώσει απώλειες. Υπολογίζοντο πολύ μεγαλύτερες παρά τον αιφνιδιασμό που επιχείρησαν.

Ο πόλεμος συνεχίζεται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ