Ο δικτάτορας Αλίεφ έκοψε το ίντερνετ στη χώρα και μεταδίδει στα δελτία ότι κατάκτησε το Ναγκόρνο Καραμπάχ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο επικίνδυνος παράφρονας παράφρονας δικτάτορας του Αζερμπαϊτζάν, Αλίεφ, έχει ξεπεράσει και τον Ερντογάν! Αφού έφερε χιλιάδες Τζιχαντιστές με τη βοήθεια της Τουρκίας για να επιτεθεί στην Αρμενία, τώρα έχει προβεί σε μία ασύστολη προπαγάνδα μέσα στην ίδια του τη χώρα.
Συγκεκριμένα, έχει βάλει τα δελτία ειδήσεων να μεταδίδουν ότι το Αζερμπαϊτζάν έχει κατακτήσει το Ναγκόρνο Καραμπάχ, ενώ την ίδια στιγμή έχει μπλοκάρει την πρόσβαση των πολιτών στο ίντερνετ για να μην ενημερώνονται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

71DB21F9 A744 4CB6 A35A 0A0947F3D17C
Έπεσε το Internet στο Αζερμπαϊτζάν!

Όχι μόνο έχει ξεπεράσει την Βόρεια Κορέα, αλλά κοντεύει να φτάσει την τουρκική θηριωδία που ούτως ή άλλως ο Ερντογάν είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του. Πριν από λίγο μάλιστα ο τούρκος υπουργός άμυνας δήλωσε έτοιμος να παρέμβει εάν το Αζερμπαϊτζάν του το ζητήσει. Να δούμε εάν υπάρχει ακόμα κάποιος λογικός στην ανθρωπότητα να τους σταματήσει. Η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα να σιωπά. Πρέπει να κοιμηθεί τώρα σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς κατά του Αζερμπαϊτζάν.

5AC05BC0 3CA8 4AEA B94C E9BA31F2B82B
Τα Δελτία ειδήσεων στο Αζερμπαϊτζάν

Ας όψονται οι διεφθαρμένοι πολιτικοί δυτικών χώρων που έπαιρναν αντίδωρά από τα χέρια του και το φιλούσαν το χέρι κλείνοντας τα μάτια στα εγκλήματα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ