Μυστικές συναντήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη με υπουργούς των Σκοπιανών – Τι κρύβουν; (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταλάβατε όταν ζητούσαμε εδώ και οι ΑνΕλ στην Βουλή να τεθεί θέμα αντισυνταγματικότητας της Συμφωνίας των Πρεσπών οι βουλευτές της ΝΔ δεν το ψήφισαν; Γιατί ήθελαν την συμφωνία

Το μισό υπουργικό Συμβούλιο των Σκοπίων βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη. 

Τη στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έσπευδε χτες άρον άρον να διαγράψει τον όρο «ιστορική» από τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά τον διεθνή διασυρμό – οι Αμερικανοί διπλωμάτες γελούσαν με το ρεζίλι μας- υπουργοί είχαν μυστικές συναντήσεις στη Θεσσαλονίκη με υπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ώρα που βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη οι Μάικ Πομπέο και Νίκος Δένδιας, έφτασαν στη συμπρωτεύουσα οι δυο αντιπρόεδροι και ο υπουργός Οικονομικών της Βορείου Μακεδονίας.

Πρόκειται για τους δυο αντιπροέδρους της κυβέρνησης Ζάεφ, αρμόδιους για την οικονομία και την εξωτερική πολιτική κκ Bitigi και Nikolovski αντιστοίχως, καθώς και τον υπουργό Οικονομικών κ. Bekteshi.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μισό υπουργικό συμβούλιο της Βορείου Μακεδονίας ήρθε με απευθείας πτήση από τα Σκόπια, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση δε δημοσιοποίησε τις συγκεκριμένες συναντήσεις, προτιμώντας να τις κρατήσει κρυφές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ