Ο γιος του Αρμένιου Πρωθυπουργού στο μέτωπο: «Γιε μου σε λατρεύω, αλλά δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πεθάνεις για την πατρίδα» (video)

Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας (Νικόλ Πασινιάν) Άννα Χακομπιάν, είπε ότι ο γιος τους Άσοτ, θα φύγει για το μέτωπο ως μέρος της εφεδρικής δύναμης της χώρας τις προσεχείς ημέρες.

nb armenia hakobian gios

Η Χακομπιάν, η οποία βρίσκεται επί του παρόντος στην πρωτεύουσα του Καραμπάχ, Στεπανακέρτ, είπε ότι έμαθε τα νέα για την επικείμενη στράτευση του γιου της αμέσως πριν αναχωρήσει για το Αρτσάχ.

«Είπα στον γιο μου να φορέσει τη στολή του και να φύγει. Του είπα, γιε μου σε λατρεύω, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα υψηλότερο από το να πεθάνεις για την πατρίδα», δήλωσε μεταξύ άλλων, η Χακομπιάν σε βίντεο που δημοσίευσε στο Facebook.

Και η ίδια, ωστόσο, δήλωσε προ ημερών: «Όπως πολλές άλλες γυναίκες κι εγώ, είμαι έτοιμη να σηκώσω τα όπλα για να προστατεύσω την πατρίδα μας και τα παιδιά μας. Αλλά όχι για χάρη του πολέμου, αλλά για να αποδείξουμε ότι δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για την ειρήνη», είπε η Άννα Χακόμπιαν.

nb armenia hakobian oplo

πηγή: www.newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ