Ανικανότητα ή οργανωμένη προδοσία; Μέρκελ και Πομπέο έδωσαν το πράσινο φως για τον τουρκολιβυκό μνημόνιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέρκελ και Τραμπ βρήκαν αφελή τον Μητσοτάκη και πούλησαν την Ελλάδα.

Μία μέρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη – Πομπέο ο Γκουτιέρες μαχαίρωσε πισώπλατα την Ελλάδα

Πράσινο φως και από την Μέρκελ, αφού μόνο αυτή θα μπορούσε να εξουσιοδότηση καταπάτηση ευρωπαϊκής ΑΟΖ!

Ο Μητσοτάκης έχει πλέον την τελευταία ευκαιρία να αποδείξει ότι πιάστηκε αφελής και δεν είναι προδότης

Ειδάλλως άπαντες θα κατανοήσουν την στήριξη του από επιχειρηματίες που σχετίζονται με το τουρκικό κράτος και παρακράτος και τον έφεραν στην εξουσία.

Η πρωτοκόλληση του παράνομου τουρκολιβυκού μνημονίου από τον ΟΗΕ, συνιστά μια τεράστια εθνική ήττα για την Ελλάδα. Όσο και αν η κυβέρνηση με μηχανισμούς προπαγάνδας και κωμικές δικαιολογίες προσπαθεί να εξωραΐσει την κατάσταση.
Καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο Γκουτιέρες δεν υπήρχε περίπτωση να έκανε κάτι τέτοιο από μόνος του. Παρά μόνον εάν είχε σαφή εντολή από τους αμερικανούς. Και δυστυχώς τα γεγονότα και η αλληλουχία τους τις τελευταίες ημέρες, δείχνουν ακριβώς αυτό.

Αφού μας οδήγησαν στο τραπέζι με τον Ερντογάν, έδωσαν εντολή στον Γκουτιέρες να πρωτοκολλήσει το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο ώστε ο Ερντογάν να ισχυρίζεται απέναντι μας ότι πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν, με τη βούλα των Ηνωμένων Εθνών, το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο!

Μόνο ένας αφελής μπορεί να πιστέψει ότι την πρωτοκόλληση του παράνομου μνημονίου μία μόλις ημέρα μετά την συνάντηση Μητσοτάκη – Πομπέο, είναι συμπτωματική. Αντιθέτως το πιθανότερο είναι ο Μητσοτάκης να το γνωρίζει και να μην έκανε τίποτα για να το αποτρέψει. Σε αντίθετη περίπτωση είναι απολύτως ανίκανος και ακατάλληλος για την θέση που κατέχει. Δεν είναι δυνατόν την μία μέρα να τρώει ντολμαδάκια με τον ισχυρό άνδρα της αμερικανικής διπλωματίας και την επόμενη μέρα να υφιστάμεθα αυτή την παγκοσμίου επιπέδου προδοσία.

nb

Και φυσικά αυτό δεν μπορεί να συνέβη χωρίς να το γνωρίζει η Μέρκελ! Διότι το τουρκολιβυκό μνημόνιο καταπατά ελληνική, άρα και ευρωπαΐκή κυριαρχία. Αντίθετα, οι πονηρές δηλώσεις της Μέρκελ στις οποίες είχαμε αναφερθεί με μεγάλη ανησυχία, ότι δήθεν απέτρεψε ελληνοτουρκικό πόλεμο, ήταν ακριβώς η προετοιμασία για αυτό που συνέβη.

Αφού μας οδήγησαν στο τραπέζι με τον Ερντογάν, έδωσαν εντολή στον Γκουτιέρες να πρωτοκολλήσει το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο ώστε ο Ερντογάν να ισχυρίζεται απέναντι μας ότι πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν, με τη βούλα των Ηνωμένων Εθνών, το ανυπόστατο τουρκολιβυκό μνημόνιο!

Εάν λοιπόν η κυβέρνηση δεν συμμετείχε σε αυτήν την προδοσία, ας το αποδείξει σηκώνοντας γη και ουρανό σε παγκόσμιο επίπεδο. Όσο προσπαθεί να εξαπατήσει τους έλληνες πολίτες λέγοντας ότι «δε συμβαίνει τίποτα», είναι απολύτως συνυπεύθυνη για αυτή την εθνική ήττα.

Δύο τινά συμβαίνουν, ή ο Μητσοτάκης είναι τόσο αφελής και τον έπιασαν στον ύπνο με χαϊμαλιά που ταιριάζουν σε ιθαγενείς ή – πράγμα που δεν τολμούμε να φανταστούμε – ήταν ο ίδιος ενήμερος για αυτή την απάτη του Μάικ Πομπέο και των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ