Τραμπ και Μελάνια θετικοί στον κορωνοϊό!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του Μελάνια.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω Twitter, τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν έδειξαν ότι έχουν προσβληθεί από κορωνοϊό. «Απόψε, η Πρώτη Κυρία κι εγώ βρεθήκαμε θετικοί στην COVID-19. Θα ξεκινήσουμε την καραντίνα και την διαδικασία ανάρρωσης αμέσως. Θα το περάσουμε αυτό ΜΑΖΙ».

Λίγες ώρες πριν είχε βρεθεί θετική τον ιό η Χόουπ Χικς, μια από τις πιο στενές συνεργάτιδες του Αμερικανού προέδρου, η οποία είχε ταξιδέψει με τον Τραμπ και την Πρώτη Κυρία στο Κλίβελαντ, όπου έγινε το πρώτο debate ενόψει των προεδρικών εκλογών αλλά και στη Μινεσότα, όπου  έκανε προεκλογική συγκέντρωση.

ο ότι η Χόουπ Χικς είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό είχε μεταδώσει αρχικά το Bloomberg, είχε αρνηθεί να σχολιάσει ο Λευκός Οίκος αλλά το είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Ντόναλντ Τραμπ, ξανά μέσα από το twitter.

Αποθεώνοντας τη Χόουπ Χικς που «δουλεύει τόσο σκληρά χωρίς ούτε ένα μικρό διάλειμμα», ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε γνωστό ότι η συνεργάτη του είναι θετική στον κορωνοϊό και γι’ αυτό ο ίδιος και η Μελάνια είχαν υποβληθεί σε τεστ και είχαν ξεκινήσει ήδη τη διαδικασία της… καραντίνας.

Ο Τραμπ δέχεται σφοδρές επικρίσεις για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς οι ΗΠΑ είναι η χώρα που έχει υποστεί μακράν το πιο βαρύ πλήγμα από αυτή παγκοσμίως (207.711 νεκροί εξαιτίας της COVID-19, 7.233.946 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 ως χθες Πέμπτη).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ