Τουρκόφιλοι όπως ο Μπερίσα θέλουν νέο αρμενικό ξεσπιτωμό και εθνοκάθαρση!

Ο τ. πρωθυπουργός της Αλβανίας Σαλίμ Μπερίσα αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι κάθε φίλος της Τουρκίας, είναι και φίλος των διαχρονικών εγκλημάτων της! Το ανησυχητικό είναι ότι στην Αλβανία πλέον η Τουρκία έχει μπει τόσο γερά, νυν και πρώην αλβανοί πολιτικοί δίνουν εξετάσεις υποτέλειας στον σουλτάνο, όντας βέβαιοι ότι κι αυτός με την σειρά του θα τους προωθήσει για να ξαναπάρουν την εξουσία.

Η παρέμβαση λοιπόν Μπερίσα σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου. Θέλει να παρέμβει η διεθνής κοινότητα για να …ξεσπιτωθούν οι Αρμενιοι από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, αφού παραδέχεται ότι πλέον η πλειοψηφία των κατοίκων εκεί είναι από την Αρμενία!

70F68C67 C19B 4F51 A172 E9AB3DB9DA28
Το μήνυμα Μπερίσα για Αρμενία Αζερμπαϊτζάν

Εννοείται ότι παίρνει αναφανδόν το πλευρό του Αζερμπαϊτζάν και δικαιολογεί την εισβολή. Όταν όμως έχεις έναν λαό που έχει ήδη υποστεί μία γενοκτονία από τους ίδιους δράστες και εσύ βγαίνεις και ζητάς στην ουσία δεύτερο ξεσπιτωμό, άρα νέα εθνοκάθαρση, αποδεικνύεις τον ρόλο σου στην πορεία της ιστορίας. Είσαι επικίνδυνος όχι μόνο για τους αρμένιους, αλλά και για τους αλβανούς και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για την ακρίβεια κάθε φίλος της φασιστικής πολιτικής Ερντογάν συνιστά απειλή για την ανθρωπότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ