Διασυρμός του Εντι Ραμα από τον Σέρβο υπουργό Άμυνας

Ο Σέρβος υπουργός Άμυνας Αλεξάνταρ Βουλίν χλευάζει τον επικεφαλής της αλβανικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι προσπάθησε να παρουσιάσει τα σερβικά μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια ως κληρονομιά του λαού του.

Θα θυμόμαστε τον Ράμα περισσότερο για τις τρύπιες κάλτσες του παρά για τις υπέροχες ιδέες του, λέει ο Σέρβος υπουργός ενώ συνεχίζει λέγοντας πως εάν ο Ράμα ενδιαφέρονταν για την ειρήνη στην περιοχή, δεν θα επαινούσε τους δολοφόνους του λεγόμενου UCK, ούτε να προσπαθούσε να μεσολαβήσει για το ποιος θα κυβερνήσει το Μαυροβούνιο. Αν γνώριζε πως να κρατήσει μια προσωπικότητα, δεν θα προσπαθούσε να παρουσιάσει τα σερβικά μοναστήρια στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια ως κληρονομιά του λαού του στα επίσημα βιβλία που εκτύπωσε η κυβέρνησή του. Θα θυμόμαστε τον Ράμα για τις σκισμένες κάλτσες του παρά για τις υπέροχες ιδέες του.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός έγινε έξαλλος με τις δηλώσεις του Σέρβου και ζήτησε την ευθύνη του προέδρου της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς. λέγοντας ότι ελπίζει ότι αυτή η δήλωση δεν είναι αληθινή, διαφορετικά σύμφωνα με τον ίδιο, θα πρέπει να τον τιμωρήσει για την άθλια παράσταση.

Με πληροφορίες από το Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ