Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Πανικός σε πολιτικά τζάκια των Αθηνών – Πολιτικοί και παράγοντες τρέμουν την οργή του Αλίεφ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γνωστοι πολιτικοί στην Ελλάδα ζουν με τον φοβο της οργης του διεφθαρμένου προέδρου του Αζερμπαϊτζαν, Αλίεφ.

Τόσα χρόνια λόγω της διαφθοράς που τον χαρακτηρίζει,ο Αλίεφ δεν δυσκολεύτηκε να βρει στην Ελλάδα πολιτικούς και επιχειρηματίες, έτοιμος να διαφθαρούν για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα του Αζερμπαϊτζάν και φυσικά της Τουρκίας – πακέτο πάνε αυτά – με τα αζημίωτο.

Για να είμαστε δίκαιοι, ο πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν είχε λαδώσει αρκετούς δυτικούς πολιτικούς, προκειμένου να προωθεί τα συμφέροντα του. Που επαναλαμβάνουμε, πάνε πακέτο με τα συμφέροντα του Ερντογάν.

Αυτό αποδείχτηκε και στην Μάλτα αν και η δολοφονία της ηρωίδας δημοσιογράφου Δάφνης Καρουάνα, διέκοψε την έρευνα της που θα έφερνες το φως και ποιοι πολιτικοί έπαιρναν μαύρο Αντίδωρο από το Αζερμπαϊτζάν μέσω των τραπεζών στην Μάλτα.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις λοιπόν, και την σκληρή στάση του Νίκου Δένδια απέναντι στο κράτος – δολοφόνο, ο Αλίεφ είναι κυριολεκτικά εξοργισμένος. Και όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι πολιτικοί επιχειρηματίες που έκαναν δουλειές μαζί του, τρέμουν σαν το ψάρι. Διότι ο Αλίεφ τους πιέζει ώστε η Ελλάδα να αλλάξει γραμμή και να υποστηρίξει το Αζερμπαϊτζάν ή τουλάχιστον να μην υποστηρίζει τόσο θερμά την Αρμενία, αλλά ο Δένδιας ανυποχώρητος. Και οι φίλοι του Αλίεφ στην Ελλάδα δεν τολμούν να αρθρώσουν λέξη, γιατί ο Δένδιας είναι αποφασισμένος να ξεσκεπάσει όποιον τολμήσει να τον πιέσει.

Τρέμουν σαν το ψάρι λοιπόν οι ομοτράπεζοι του Αλίεφ, μήπως τρελαθεί ο Αζέρος και ανοίξει το στόμα του. Ή μάλλον ανοίξει τους τραπεζικούς λογαριασμούς και δώσει στη δημοσιότητα εμβάσματα.

Με πληροφορίες από το newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ