16/05/2021

Αρχιπράκτορας της Τουρκίας: ¨Μα δεν μας ενοχλεί ο τοποτηρητής, οι άλλοι μας ενοχλούν¨…

Kείμενο του ιστολόγιου  8/10/2020

Παρακάτω βλέπετε δελτίο τύπου της ΔΕΜΠ Κομοτηνής για τα έργα που έχει κάνει πρόσφατα στα μειονοτικά σχολεία της Κομοτηνής. Και πράγματι είναι αξιέπαινοι για αυτό. Πλην όμως να σας αναφέρουμε κάτι που μάθαμε πρόσφατα.

Ένας από τους αρχιπράκτορες της Τουρκίας πρόσφατα μιλούσε με έναν γνωστό γνωστού μας. Σε κάποια στιγμή  τον ρωτά ¨Καλά ρε γιατί μόνο κατηγορείτε την ΔΕΜΠ Κομοτηνής και δεν κατηγορείτε τον μουφτή¨ (εννοώντας τον τοποτηρητή της μουφτείας Κομοτηνής). Και η απάντηση που του έδωσε ο αρχιπράκτορας της Τουρκίας ήταν η εξής : ¨Μα δεν μας ενοχλεί ο τοποτηρητής, οι άλλοι μας ενοχλούν¨.

Προφανώς λοιπόν η Τουρκία ενοχλείται από τς θετικές δράσεις της ομάδας του Σελίμ Ισά. Άρα εμείς πρέπει να τους ενισχύουμε με κάθε τρόπο.

Παρακάτω βλέπετε τις πρόσφατες δράσεις τους :

Η Διαχειριστική Επιτροπή Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής με την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2020-2021 έχει εκτελέσει τα εξής έργα στα Μειονοτικά Σχολεία της πόλης μας:

– Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά του Μειονοτικού Σχολείου Μέστανλη
– Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού εξωτερικά του Οικοτροφείου (Καγιαλή) Ιεροσπουδαστηρίου.
– Εργασίες μικροεπισκευών, ελαιοχρωματισμού εσωτερικά και εξωτερικά 4 ου Μειονοτικού Σχολείου (Ήφαιστος Κομοτηνής) και κατασκευή στο προαύλιο χώρο του Σχολείου μιας κρήνης με 8 βρύσες και ζωγραφισμένης με υδρόγειο Γη.
– Εργασίες επισκευής αλουμίνιων κουφωμάτων και ηλεκτρικής εγκατάστασης του 4 ου Μειονοτικού Σχολείου (Ήφαιστος Κομοτηνής)
– Εργασίες μικροεπισκευών και ελαιοχρωματισμού συνολικά 12 αιθουσών διδασκαλίας του 1ου Μειονοτικού Σχολείου (Ιδαδιέ) και αντικατάσταση πάγκων καθίσματος στο προαύλιο χώρο του Σχολείου.
– Εργασίες απολύμανσης εκ νέου στα Μειονοτικά Σχολεία(1ο, 2ο, 3ο και 4ο) καθώς και στο Ιεροσπουδαστήριο  Χαϊριγιέ κατόπιν εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη μας.

– Διανομή σχολικών τσαντών και σχολικών ειδών σε άπορους μαθητές που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με Διευθύνσεις και Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Μειονοτικών Σχολείων.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Διαχειριστικής Επιτροπής Μουσουλμανικής Περιουσίας Κομοτηνής εύχονται καλή σχολική χρόνια με
πρόοδο και υγεία και ελπίζουν την ολοκλήρωσή της χωρίς διακοπές λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Κομοτηνή, 08-10-2020

Δια την ΔΕΜΠΚ
Ο Πρόεδρος

ΙΣΑ ΣΕΛΗΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ