ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 7 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στο Ηρακλειο έκαψε 18 αυτοκίνητα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Τεράστια αναστάτωση προκάλεσε τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα στο Ηράκλειο

πυρκαγιά που ξέσπασε σε χώρο επιχείρησης ενοικιαζόμενων οχημάτων στην περιοχή των Γουρνών, αφήνοντας πίσω της εικόνες απόλυτης καταστροφής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδει το Zarpa Radio 89.6 Live στη ροή ειδήσεων, η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου δέκα λεπτά πριν τη 1 τα ξημερώματα, σε σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα δεκάδες οχήματα, με τις φλόγες να εξαπλώνονται μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Η καταστροφή είναι εκτεταμένη: 18 οχήματα κάηκαν συνολικά, εκ των οποίων τα 11 καταστράφηκαν ολοσχερώς, ενώ τα υπόλοιπα υπέστησαν σοβαρές ζημιές

Η επιχείρηση βρέθηκε αντιμέτωπη με τεράστια οικονομική απώλεια, καθώς ο στόλος της ουσιαστικά αποδεκατίστηκε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πυροσβεστικές δυνάμεις με 4 οχήματα και 10 πυροσβέστες, δίνοντας μάχη με τις φλόγες κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες υψηλού θερμικού φορτίου. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο περίπου στις 3 τα ξημερώματα, ωστόσο το έργο της κατάσβεσης δεν στάθηκε αρκετό για να αποτραπεί η μεγάλη ζημιά.

 

Όπως αναφέρεται στο ίδιο ρεπορτάζ, το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής διερευνά πλέον τα αίτια της πυρκαγιάς, εξετάζοντας όλα τα ενδεχόμενα, καθώς μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στην τοπική κοινωνία, με τις εικόνες από το σημείο να αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής: καμένα αμαξώματα, λιωμένες λαμαρίνες και ένας χώρος που μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε αποκαίδια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *