Αττίλας 3: Νέα εισβολή βαρβάρων με τουρκικές σημαίες στην σκλαβωμένη Αμμόχωστο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα εισβολή βαρβάρων με τουρκικές σημαίες στην σκλαβωμένη Αμμόχωστο. ΑΤΤΙΛΑΣ 3. Αυτονόητο ποιος τους υποκινεί και τους χρησιμοποιεί για αλλότριους σκοπούς και επιδιώξεις… Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν …να κρατούν τουλάχιστον την παράνομη σημαία του ψευδοκράτους….
Πονάμε εμείς;

Ας πονέσουν έμμεσα οι εισβολείς και το παράνομο τους καθεστώς στην κατεχόμενη Β. Κύπρο…!

01F7DCC1 B003 41B6 B1FD EA29BFEB8551

Γράφει η Π.Β. διαπρεπής συγγραφέας και ποιήτρια, Μικρασιάτισσα και πρόσφυγας από σκλαβωμένη Αμμόχωστο.

Το τουρκοκυπριακό παράνομο καθεστώς της κατεχόμενης Β.ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, είναι εγκάθετο υποχείριο του κατοχικού τουρκικού στρατού εισβολής…

Η Κυπριακή Δημοκρατία μέχρι να επιδείξουν συμπεριφορά σύμφωνη με το Διεθνές Δίκαιο και τις αποφάσεις των Η.Ε. και αποχωρήσουν από Ελληνική Αμμόχωστο, η οποία με αποφάσεις των ΗΕ ανήκει ΜΟΝΟ στους νόμιμους πρώην κατοίκους της…. ΠΡΕΠΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
Ενδεικτικά:

Να αποσύρει τα Κυπριακά Ευρωπαϊκά διαβατήρια που έχει παραχωρήσει σε παρανομούντες ΤΚ και τυχόν αξιωματούχους του καθεστώτος, που παραβιάζουν και καταπατούν το Κυπριακό έδαφος της σκλαβωμένης Αμμοχώστου.
Να εκδώσει διεθνή εντάλματα σύλληψης σε καταπατητές και “επισκέπτες” της περίκλειστης περιοχής. Εργολάβους, επιχειρηματίες, εργάτες κ.ά. που παρανομούν. Κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων και καταθέσεων που διατηρούν στις ελεύθερες περιοχές.
Να αναστείλει την ελεύθερη διακίνηση ατόμων και αγαθών από και προς τουρκοκρατούμενες περιοχές. Να αναστείλει την συμφωνία Πράσινης Γραμμής για ελεύθερη διακίνηση αγαθών.
Να αναστείλει όποιες διατάξεις και νόμους ευνοϊκούς για τους παραβάτες.
Να αναστείλει παροχές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και συντάξεις σε παρανομούντες ΤΚ.
Να θέσει ΒΕΤΟ στην ΕΕ, για οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια στην οποία συμμετέχει και η Κ.Δ. προς ανάπτυξη των κατεχομένων.
Να αναστείλει όποιες κυβερνητικές παροχές για δήθεν ανθρωπιστικούς λόγους.
Να απαιτήσει μέσω δικαστηρίων ( και διεθνών) άμεσα τα οφειλόμενα ποσά του τουρκοκυπριακού καθεστώτος από το 1963 τα οποία αποτιμώνται σε δις… Μόνο το ηλεκτρικό οφειλόμενο δωρεάν ηλεκτρικό ρεύμα ανέρχεται σε 267.8 εκατομ. Αν συνυπολογισθούν τόκοι, δωρεάν νερό τηλέφωνα …τότε αγγίζει το δις.
Να αναστείλει την εργοδότηση και επιδότηση παρανομούντων ΤΚ.
Να αναστείλει όποιες εργολαβίες και υπεργολαβίες με ΤΚ στην ελεύθερη Κύπρο σε συνεργασία με ΕΚ εταιρείες, αλλά που ασχολούνται ταυτόχρονα και με παράνομες οικοδομικές εργασίες στην κατεχόμενη Αμμόχωστο. Κυρώσεις και σε Ελληνοκυπριακές εταιρείες που συνεργάζονται με παράνομες ΤΚ εταιρείες.
Να ανασταλεί για παρανομούντες όποια επιδότηση και απασχόληση “προσοντούχων” ΤΚ.
Να ανασταλεί η επιδότηση για επαγγελματική κατάρτιση ΤΚ.
Να ακυρωθέι η απόφαση για συμμετοχή ΤΚ σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις…
Άμεσα ο νόμιμος Δήμος Αμμοχώστου να κινήσει αγωγές σε διεθνές επίπεδο κατά των καταπατητών εισβολέων.
Κ.ά.π. αντίποινα…..ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ…..
Όσον αφορά απλό λαό των ΤΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από την στιγμή, που δεν είναι συνοδοιπόρος, αποδέκτης και δεν συμμετέχει στις παρανομίες του καθεστώτος και της κατοχικής Τουρκίας η οποία ότι πράττει το πράττει για ίδιον συμφέρον και όχι για συμφέρον της πλειοψηφίας των μετριοπαθών ειρηνόφιλων ΤΚ.
ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ…..
Π.Β. Συγγραφέας – Ποιήτρια. Μικρασιάτισσα και πρόσφυγας από κατεχόμενη Αμμόχωστο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ