Αθανάσιος Δρούγος: Μύθος ότι καταρρέει η οικονομία της Τουρκίας (Βίντεο)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη ένα επιχείρημα των ΜΜΕ της λίστα Πέτσα και των συμβούλων του Μητσοτάκης και “αναλυτών” που Πρόσκεινται στην Νέα Δημοκρατία καταρρέει

netakias.com

Δρούγος: Απειλή για τον Ελληνισμός Τουρκικός πύραυλος Cruise με ουκρανικούς κινητήρες εμβέλειας από την Μαύρη Θάλασσα μέχρι την Ήπειρο!

  • Δεν καταρρέει η Τουρκική οικονομία
  • Έχει Μαύρη οικονομία το Κατάρ και το Κουβέιτ
  •  Σε Λιβύη και Συρία υπάρχει συγκυριαρχία Τουρκίας – Ρωσίας

 

Η Ουκρανία θα προμηθεύσει προηγμένους κινητήρες πυραύλων στην Τουρκία, για νέο πυραύλο Cruise με δυνατότητα επίθεσης βαθιά μέσα στα Ελληνικά μετόπισθεν. Πιο συγκεκριμένα ουκρανική SE Ivchenko-Progress υπέγραψε μια σειρά συμβάσεων για την αγορά εξαρτημάτων κινητήρων  για τους νέους κινητήρες AI-35 turbojet που θα εξοπλίσουν νέους τουρκικούς πυραύλους Cruise. Η SE Ivchenko-Progress σχεδίασε την οικογένεια κινητήρων AI-35 για τον εξοπλισμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών UAV  υψηλής ταχύτητας και προηγμένων πυραύλων Cruise.

Η εμβέλεια του πυραύλου σχεδιάζεται να αγγίξει τα 3.000 χλμ, δηλαδή θα έχει την δυνατότητα να εκτοξευθεί από την Μαύρη Θάλασσα και να χτυπάει στόχους στην Ήπειρο.

Επίσης Αθανάσιος Δρούγος διεθνολόγος στρατηγικός αναλυτής, ανέφερε ότι είναι παραπλανητικό ότι  καταρρέει η Τουρκική οικονομία καθώς έχει μαύρη οικονομία που δεν προσμετράται, έχει χρηματοδότηση από το Κατάρ και το Κουβέιτ, ενώ παίρνει χρήματα και για την βοήθεια από την Λιβύη και το Αζερμπαϊτζάν. Άλλωστε είναι γνωστό ότι 10 δισεκατομμύρια από τα αποθέματα της Λιβύης έχουν κατατεθεί σε Τουρκικές Τράπεζες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ