Ο Μητσοτάκης μισεί απύθμενα το κόμμα που τον έκανε πρωθυπουργό;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«μετατροπή της ΝΔ από κόμμα αρχών σε κόμμα αρπακτικών»!
Κλίμα έντονης δυσαρέσκειας επικρατεί στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας, με πολλούς βουλευτές να γίνονται αποδέκτες παραπόνων και αποδοκιμασιών από στελέχη και ψηφοφόρους για την καταστροφική πασοκοποίηση της παράταξης.

Βλέπετε ο Κυριάκος δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί ότι η αγία οικογένεια ήταν, είναι και θα είναι ξένο σώμα στην Νέα Δημοκρατία και προσπαθεί απεγνωσμένα να αλλάξει την φυσιογνωμία του κόμματος που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

Τον οποίο, για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι, όταν έδινε την μάχη για την αποκατάσταση της δημοκρατίας με το περίφημο «Καραμανλής ή χάος», οι Μητσοτάκηδες τον πολεμούσαν κραυγάζοντας «Καραμανλής ίσον χάος».

Βέβαια ο Καραμανλής βγήκε νικητής κι ο πατέρας Μητσοτάκης απαξιώθηκε πλήρως με το τραγικό 1% που πήρε στις τότε εκλογές.

Ανάλογη κατάληξη είχαν και οι κομματικές περιπέτειες της πρωθυπουργικής αδελφής πριν από μερικά χρόνια.

Το μίσος όμως της αγίας οικογένειας δεν λέει να καταλαγιάσει και κάνει τα πάντα για να ξηλώσει την παραδοσιακή ταυτότητα της παράταξης με αρωγούς τα λιμά του σημιτισμού.

Επί της ουσίας δηλαδή προτιμάει να πορευθεί με αυτούς που η παράταξη είχε συντρίψει με το περίφημο σύνθημα… αρχιερείς της διαπλοκής, αντί να αγκαλιάσει αυτούς που έδιναν και δίνουν σκληρές μάχες για την πατρίδα και το κόμμα.

Στο μεταξύ αλγεινή εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι στην επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας ο πρωθυπουργός δεν έκανε ουδεμία αναφορά στον ιδρυτή της παράταξης.

Είναι προφανές ότι η αγία οικογένεια θέλει να καθαρίσει το κόμμα από το… ενοχλητικό παρελθόν και να δημιουργήσει ένα νεοφιλελεύθερο – εκσυγχρονιστικό μόρφωμα, με στόχο την διαιώνισή της στην εξουσία.

Καλό είναι να αναθεωρήσει, διότι η μετατροπή της ΝΔ από κόμμα αρχών σε κόμμα αρπακτικών που τσάκισαν την χώρα με τις πολιτικές τους, θα οδηγήσει την παράταξη με μαθηματική ακρίβεια σε ποσοστά Κινήματος Αλλαγής.

Ας αντιληφθεί επιτέλους ο μητσοτακισμός την πραγματική του απήχηση κι ας αφήσει ήσυχη την παράταξη, η οποία τον έβγαλε από την αφάνεια.

Άλλωστε ως γνωστόν, η αυτογνωσία θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική για την πολιτική επιβίωση.

Antinews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ