Οι αμερικάνοι αποκαλύπτουν το κτήνος: Τούρκοι πράκτορες σχεδίασαν την δολοφονία αυστριακών πολιτικών!

Κορυφαίο θέμα στους New York Times η παρακρατική δράση των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών που έφτασαν στο σημείο να οργανώσουν δολοφονία ευρωπαίων πολιτικών εντός ευρωπαϊκού εδάφους!
Επιβεβαιώνεται πλήρως η αποκάλυψη που είχαμε κάνει πριν από λίγο καιρό, σύμφωνα με την οποία τούρκοι πράκτορες είχαν οργανώσει δολοφονίες αυστριακών πολιτικών – και μιας γυναίκας ευρωβουλευτού – εντός της Αυστρίας! Αποκάλυψη που περιέργως αγνόησαν τα συστημικά μέσα της Ελλάδας!

Κάποιοι έλληνες εκδότες και βαρώνοι του τύπου θα πρέπει επιτέλους να απολογηθούν. Για την έθαψαν την είδηση ενώ είναι γνωστή στην Ελλάδα εδώ και βδομάδες; Τι σχέση έχουν με την Τουρκία; Χρηματοδοτούνται από την Τουρκία και σιωπούν; Τι θα κάνει η κυβέρνηση γι’ αυτό;

Η αποκάλυψη της μεγαλύτερης αμερικάνικης εφημερίδας για την δράση του τουρκικού παρακράτους είναι εξαιρετικά σημαντική, γιατί αυτή είδηση είχε πραγματικά ξεχαστεί. Οι New York Times με το εκτενές άρθρο τους βάζουν πραγματικά φωτιά στο πολιτικό σκηνικό της Αμερικής και στην ουσία ασκούν ασύλληπτη πίεση στον πρόεδρο Τραμπ να αναλάβει δράση κατά του Ερντογάν. Και αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό την συγκεκριμένη στιγμή που η προεκλογική εκστρατεία στην Αμερική βρίσκεται στο ζενίθ.

Η αποκάλυψη των New York Times θεωρείται πλέον ιστορική. Αναλυ ένα σενάριο όχι σε κάποια τριτοκοσμική χώρα αλλά στην καρδιά της Ευρώπης, με δολοφονία ευρωπαίων πολιτικών, σε ένα βρώμικο σχέδιο όπου η Τουρκία συμβολίζει το απόλυτο κακό. Ο πρόεδρος Τραμπ δεν μπορεί πλέον να κρύβεται και το βαθύ κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών που εδώ και δεκαετίες στηρίζουν την Τουρκία, εκτίθεται από την μεγαλύτερη εφημερίδα της Αμερικής.

879E2262 0BDF 47CB A188 BA6FAE934A4A
Το δημοσίευμα των New York Times

Ας θυμηθούμε την τρομερή αποκάλυψη που παραπέμπει σε θρίλερ, είναι όμως πραγματικότητα.

Σε πρωτοφανείς αποκαλύψεις προέβη κατά την ανάκριση που από τις αυστριακές αρχές, τούρκος πράκτορας ο όποιος είχε συλληφθεί. Αποκαλύψεις που τεκμηριώνουν ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος – δολοφόνος και εντάσσει επισήμως στην κρατική της πολιτική δολοφονίες ακόμα και εκλεγμένων αντιπροσώπων ξένων κρατών, όταν θεωρεί ότι δεν εξυπηρετούν τις επιδιώξεις της.

Και όμως, υπάρχουν ακόμα δυτικές χώρες που αντί να παίρνουν ξεκάθαρα το μέρος της Ελλάδας και της Κύπρου, ωθούν την πατρίδα μας σε διάλογο με ένα κράτος που καθημερινά αποδεικνύεται παγκόσμιος ταραξίας.

Τούρκος πράκτορας της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών λοιπόν, ονόματι Φεγιάζ Ο. , παραδέχθηκε κατά την ανάκριση του από τις αυστριακές αρχές, ότι τον Αύγουστο του είχε δοθεί εντολή να σκοτώσει την Κούρδισα πολιτικό και μέλος του κόμματος των Πρασίνων της Αυστρίας Μπεριβάν Ασλάν.

Την αποκάλυψη την έκανε ο αυστριακός πολιτικός Πίτερ Πιλζ στην ιστοσελίδα Zack Zack όταν ενημερώθηκε από την Υπηρεσία Πληροφοριών της Αυστρίας ότι το όνομά του ήταν σε λίστα ανθρώπων που θα δολοφονούνταν μαζί με την Ασλάν και τον ευρωβουλευτή Αντρέας Σίντερ! Από την τουρκική υπηρεσία πληροφοριών!

Ο Τούρκος πράκτορας μάλιστα κατά την ίδια ανάκριση ομολογήσει ότι το σχέδιο ήταν να προκληθεί χάος στην Αυστρία.

ED9A54B1 D701 419C 9481 24C479849F38
Η Μπεριβάν Ασλάν, στόχος δολοφονίας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών

Το θράσος των τούρκων που χαρακτήριζαν τους διαδηλωτές «τρομοκράτες»!

Η Μπεριβάν Ασλάν ως πολιτικός που επικεντρώνεται στις μειονότητες στην Αυστρία, αποκάλυψε ένα δίκτυο πρακτόρων της ΜΙΤ, σε αρκετές αυστριακές επαρχίες συμπεριλαμβανομένης και της πρωτεύουσας Βιέννης. Οι πράκτορες αυτή ήταν επιφορτισμένοι με τη δημιουργία ταραχών ανάμεσα στις κοινότητες Τούρκων και Κούρδων.

Τον Ιούνιο ακραία εθνικιστικές τούρκικες ομάδες, είχαν θέσει στο στόχαστρο πολλές συγκεντρώσεις που είχαν οργανωθεί στη Βιέννη από Κούρδους. Tότε η Τουρκία εξέδωσε δήλωση αναφέροντας πως οι κουρδικές αυτές ομάδες είχαν δεσμούς με οργανώσεις που χαρακτηρίζονται ως τρομοκρατικές τόσο από την Τουρκία όσο και από την ΕΕ. Στις 1:00 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Καρλ Νεχάμμερ είχε δηλώσει ότι χώρα ετοιμάζεται να ασκήσει διώξεις σε άτομο που ομολόγησε ότι κατασκόπευε για την ΜΙΤ. Τότε δεν είχαν δοθεί λεπτομέρειες για εκείνο το άτομο. Την Τετάρτη μιλώντας σε δημοσιογράφους ο Χάραλντ Σόρος-εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, ανέφερε πως οι αυστριακές αρχές εξετάζουν την υπόθεση.

ahvalnews.com – Τουρκικά νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ