19/09/2021

Εφιαλτική λογοκρισία στις ΗΠΑ υπέρ του Μπάιντεν!

Απίστευτες καταστάσεις που αφορούν τις αμερικανικές εκλογές. Απαγόρευσαν την διάδοση της αποκάλυψης του New York post για τις βρώμικες δουλειές του γιου του Μπάιντεν στην Ουκρανία!

Οι πολυεθνικές των social media μετατρέπουν την διακίνηση της πληροφορίας σε έναν οργουελικό εφιάλτη. Όταν μάλιστα θύμα αυτής της οργουελικού τύπου απαγόρευσης πέφτει ο ίδιος ο πλανητάρχης των ΗΠΑ στην προεκλογική μάλιστα περίοδο, τότε η παγκόσμια δημοκρατία και ελευθερία του λόγου βρίσκεται σε ασύλληπτο κίνδυνο.

239C9E69 32DF 4378 823D EBD51CF7DBD3

Το Twitter απαγόρευσε την δημοσίευση των αποκαλύψεων της μεγάλης αμερικανικής εφημερίδας για τον γιο του Μπάιντεν, αντιπάλου του Τραμπ στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές στην Αμερική. Αποκαλύψεις που αναφέρονται στις βρώμικες δουλειές του Χάντερ Μπάιντεν στην Ουκρανία, αμέσως μετά τον εμφύλιο!

Η υπόθεση μάλιστα ενδέχεται να είναι πολύ πιο σκοτεινή από ένα βρώμικο οικονομικό σκάνδαλο. Όπου δηλαδή ο γιος του Μπάιντεν ως διευθύνων σύμβουλος μεγάλης πετρελαϊκής κατάφερε και απέσπασε τεράστια συμβόλαια εκατομμυρίων δολαρίων, με αντάλλαγμα την πολιτική στήριξη της νέας κυβέρνησης της Ουκρανίας, με οικονομική βοήθεια μάλιστα από τις ΗΠΑ! Την στιγμή που ο πατέρας του δηλαδή ήταν αντιπρόεδρος του Ομπάμα.

Ο αιματηρός εμφύλιος λοιπόν που ξέσπασε στην Ουκρανία με χιλιάδες θύματα λόγω της βίαιης ανατροπής της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας και αντικατάσταση της από μία κυβέρνηση – κλόουν που υποστηρίχθηκε από την Γερμανία, τον Ομπάμα και τους ναζί της Ουκρανίας ενδέχεται να είχε και οικονομικά κίνητρα.

Και όμως αυτή η σοβαρότατη αποκάλυψη της εφημερίδας που υποστηρίζει ότι δημοσιεύει ενοχοποιητικά mail για τον γιο του Μπάιντεν, λογοκρίθηκε από το Twitter και την κάνει μειωμένης απήχησης στο facebook. Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες της ίδιας της εφημερίδας.

Αυτό δεν είναι πρόβλημα του Τραμπ, αλλά είναι πρόβλημα της παγκόσμιας ελευθερίας λόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ