Λύσσαξαν  οι Τούρκοι με τον Δένδια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Yπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας: Οι δηλώσεις και ισχυρισμοί του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Δένδια, κατά την επίσκεψη του στην Αρμενία, είναι μία νέα απόδειξη πως η Ελλάδα αντί των σχέσεων καλής γειτονίας, του διαλόγου και της συνεργασίας με την Τουρκία, προτιμά την πολιτική της έντασης και της κλιμάκωσης.

Οι ισχυρισμοί αυτοί δεν θα μπορέσουν να σκεπάσουν τις ιστορικές αλήθειες. Η Ελλάδα δεν πρέπει να ξεχνά τις αγριότητες που έκανε στην Ανατολία, ότι καταδικάστηκε για αυτό να πληρώσει αποζημίωση, πρέπει να διαβάσει σωστά την ιστορία και να σταματήσει την “Μεγάλη Ιδέα¨ και τον αντιτουρκισμό.
Ο κοινός παρονομαστής για την επίλυση όλων των προβλημάτων στην περιοχή μας είναι η Τουρκία, ενώ η Ελλάδα είναι είτε ο δημιουργός, είτε υποστηρικτής των δημιουργών των προβλημάτων.
Η Ελλάδα στηρίζει το τυραννικό καθεστώς του Άσαντ, τον πραξικοπηματία Χαφτάρ στην Λιβύη, την Αρμενία που είναι εισβολέας στο Καραμπάχ, έχει ανοίξει τις πύλες της σε όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις που δραστηριοποιούνται κατά της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένων των PKK, PYD και FETÖ, έχει μετατρέψει το Αιγαίο σε νεκροταφείο μεταναστών και ακολουθεί επεκτατική πολιτική στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο.
Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών πρέπει να κάνει διάκριση του ποιος είναι εισβολέας και ποιος το θύμα στο Καραμπάχ και στις 7 περιοχές γύρω του και να καλέσει την διεθνή κοινότητα να καταγγείλει την Αρμενία που επί 28 έτη συνεχίζει την παράνομη κατοχή, παρά τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ περί άμεσης, πλήρους και άνευ όρων αποχώρησης από τα εδάφη του Αζερμπαϊτζάν.
Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει αυτήν την πολιτική και να διαβάσει προσεκτικά την Τουρκία, όπως και τις πραγματικότητες της περιοχής και του κόσμου.

http://www.mfa.gov.tr/sc_-101_-yunan-disisleri-bakani-dendias-in-ermenistan-daki-ifadeleri-hk-sc.tr.mfa

16/10/2020

Σχ. : Η Ελλάδα λέει μετέτρεψε σε νεκροταφείο το Αιγαίο. Τουρκία και ΔΟΜ παραμυθιάζουν ανθρώπους και μετά ουσιαστικά τους σπρώχνουν προς το θάνατο… Και έχουν το θράσος να κατηγορούν την Ελλάδα…

Η Τουρκία είναι λέει ο κοινός παρονομαστής στις λύσεις των προβλημάτων. Πραγματικά, όπου πάει ειρήνη φέρνει, το βλέπουμε….

πηγή: tourkikanea.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ