Ο ελληνικός λαός αποφάσισε: Θα πληρώνουμε από την τσέπη μας τις Bugatti των εφοπλιστών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ελληνικός λαός μπήκε στον εφιάλτη του Δ.Ν.Τ. που οδήγησε στην εθνοκτονία που ζούμε μέχρι σήμερα, επειδή οι τράπεζες ήταν ασύδοτες. Έτσι, οι βέβηλες κυβέρνησης Παπανδρέου – Σαμαρά και Βενιζέλου, ανακεφαλαιοποίησαν τις τράπεζες με δημόσιο χρήμα. Δηλαδή χρεώθηκαν οι παρούσες και επόμενες γενιές των ελλήνων, για να καλύψουν τα θαλασσοδάνεια που έδιναν οι τράπεζες.

Η αποκάλυψη λοιπόν του Κώστα Βαξεβάνη στο Ντοκουμέντο, προκαλεί τουλάχιστον αποτροπιασμό. Μεγάλη συστημική τράπεζα κούρεψε 110 εκατομμύρια σε δάνεια εφοπλιστή, δάνεια από φυσικά θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός από το υστέρημά του μέσω της φορολογίας και της εγγραφής των ενισχύσεων στο δημόσιο χρέος, την ώρα που ο εφοπλιστής πόζαρε σε λαϊφστάιλ περιοδικά καμαρώνοντας για το πανάκριβο απόκτημα του.

Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι αυτό το εφοπλιστικό όνειρο έγινε πραγματικότητα με την ψήφο του ελληνικού λαού, του κυρίαρχου ελληνικού λαού, όποιος απεφάνθη ότι προτιμά να πληρώνει αυτός τα θαλασσοδάνεια των εφοπλιστών και του κάθε μπαταχτσή. Περαστικά μας. Θα έρθει όμως η στιγμή που θα απολογηθούμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ