Καταζητείται για νέο έγκλημα, αφού τον αθώωσαν για την δολοφονία των αστυνομικών στον Ρέντη!

Ένας επικίνδυνος εγκληματίας που είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε δις ισόβια για την δολοφονία των ηρώων της Δίας στον Ρέντη, αφέθηκε ελεύθερος στο εφετείο!
Ανααζητείται τώρα ως ύποπτος για απόπειρα δολοφονίας δύο ανθρώπων σήμερα τα ξημερώματα!

Ο συγκεκριμένος (καταζητούμενος πλέον και πάλι), αν και στο πρωτόδικο δικαστήριο Για την δολοφονία των παλικαριών της ομάδας Δίας στον Ρέντη είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια, στο Εφετείο αθωώθηκε για τις ανθρωποκτονίες των δύο αστυνομικών! Με αποτέλεσμα τον ξεσηκωμό των συγγενών των ηρώων που ήταν βέβαιοι για την ενοχή του.

Σήμερα λοιπόν ο Ε.Γ. Αναζητείται από τις αρχές ως ύποπτος για τον πυροβολισμό δύο ατόμων που νοσηλεύονται τραυματισμένη, τα ξημερώματα στην Αχαρνών. Το αυτοκίνητο του καταζητούμενου μάρκας Smart βρέθηκε στο σημείο με επιβαρυντικά ευρήματα χωρίς πινακίδες, τρακαρισμένο. Ταυτοποιήθηκε από τον αριθμό πλαισίου όπως και από την ταυτότητα του καταζητούμενου που βρέθηκε εντός του αυτοκινήτου.

Η δολοφονία των δύο ηρώων της ομάδας Δίας στον Ρέντη σε ενέδρα που έστησαν ουσιαστικά τέσσερα άτομα κατά την διάρκεια καταδίωξης είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Όπως και οι μετέπειτα δικαστική εξέλιξη με την αθώωση στο εφετείο ενός από τους βασικούς κατηγορούμενους που πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε δις ισόβια.

Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά που θα συλληφθεί – γιατί η αστυνομία κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει – να μην βρει νομικά παραθυράκια και να μην εξαπάτηση πάλι το δικαστήριο για να αφεθεί ελεύθερος. Τα Αποτελέσματα άλλωστε τα βλέπουμε σήμερα.

DFAEBB80 3846 44D8 B5E8 6CD6E14967E6
Ένα από τα όπλα των δραστών Στην δολοφονία των αστυνομικών στον Ρέντη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ