Βαρύ το τίμημα για την κυβέρνηση: Η απαγόρευση κυκλοφορίας τελειώνει τον Μητσοτακη στη συνείδηση του κόσμου!

Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google
Η απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορίας είναι πολύ πιθανόν να γυρίσει μπούμεραγκ για την κυβέρνηση.
Ακόμη και αν η απόφαση λήφθηκε με αγνές(;) προθέσεις θα στιγματίσει για πάντα την κυβέρνηση Μητσοτακη και τον ίδιο προσωπικά.
Η ιστορία έχει αποδείξει πως κανείς δεν εκτιμά τους σκληρούς ηγέτες, όπως θέλει να παρουσιαστεί ο Μητσοτάκης. Ο ίδιος πιστευει ότι σωζει τη χώρα και οι Έλληνες θα τον ανταμείψουν στις επόμενες εκλογές. Μέγα λάθος.
Ο Μητσοτάκης θα στιγματιστεί σαν τον άνθρωπο που μαντρωσε τον κόσμο στα σπίτια του. Ήδη η ατακα “Χούντα έχουμε;“ για την απαγόρευση κυκλοφορίας κάνει θραύση, όσο και αν δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
https://youtu.be/4VnsDx37M2E Πρωτοσελιδα – Ειδήσεις