Για ζουρλομανδύα ο Ερντογάν! Χαρακτήρισε «ψυχασθενή» τον Μακρόν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν ασκώντας κριτική στον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν είπε: “Το άτομο που λέγεται Μακρόν τι πρόβλημα έχει με το Ισλάμ; Τι πρόβλημα έχει με τους μουσουλμάνους ; Ο Μακρόν χρήζει θεραπείας στην νοητική του λειτουργία”!
Φαίνεται ότι ο Γάλλος πρόεδρος αποφάσισε σωστά και απελαύνει κάθε ισλαμιστή από τη χώρα, ενώ κλείνει τα περιβόητα ισλαμικά πολιτιστικά κέντρα τα οποία λειτουργούν ως φυτώρια τρομοκρατίας και πολλά από αυτά χρησιμοποιούνται και χρηματοδοτούνται απευθείας από την Τουρκία.

Και τα λέει αυτά ποιος; Ο παράφρονας Ερντογάν που έχει κατασφάξει κάθε χώρα που γειτονεύει μαζί του. Και φυσικά επιβουλεύεται την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο νέος Χίτλερ δηλαδή τον οποίον ανέρχεται σκανδαλωδώς η Δύση και θα το πληρώσει.

Η παρέμβαση Ερντογάν έγινε λόγω της απόφασης του Γάλλου προέδρου να απελάσει ισλαμιστές από την χώρα και να κλείσει ισλαμιστικούς συλλόγους και τζαμιά τα οποία διαδίδουν ισλαμιστική προπαγάνδα. Κάποια από αυτά, χρηματοδοτούνται απευθείας από την Τουρκία! Γι’ αυτό και το παραλήρημα του Ερντογάν.

Στην συζήτηση παρενέβη και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος ο οποίος με μήνυμα του στο Twitter χαρακτήρισε «ψυχασθενή» τον Ερντογάν. Ψυχασθενή δολοφόνο μάλιστα. Δείτε την ανάρτηση:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ