19/09/2021

Βόμβα από τον Ολλανδό! Τρομοκράτης ο Ερντογάν

Δεν του… έφταιγε μόνο ο Μακρόν του Ερντογάν το σαββατοκύριακο. Ο «σουλτάνος» βγήκε εκτός εαυτού και με την ανάρτηση του πολιτικού, βουλευτή και αρχηγού του αντι-Ισλαμικού κόμματος της Ολλανδίας, Γκερτ Βίλντερς στο twitter, ο οποίος «ανέβασε» στον λογαριασμό του ένα σκίτσο του Ερντογάν να φέρει μια βόμβα, χαρακτηρίζοντάς τον «τρομοκράτη»!

Ενώ έδωσε και συνέχεια λίγο αργότερα, τονίζοντας πως «η αλήθεια είναι δυσάρεστη κάποιες φορές, αλλά παραμένει αλήθεια!».

Η πρώτη αντίδραση ήρθε από τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, που απαίτησε από την Ευρώπη να «σταματήσει τους πολιτικούς με φασιστικές νοοτροπίες», ενώ αργά το μεσημέρι της Κυριακής, την σκυτάλη πήρε ο ίδιος ο Ερντογάν, που βρήκε ευκαιρία να καταφερθεί κατά πάντων. Μετά την επίθεση προς το πρόσωπο του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, έστρεψε τα «πυρά» του προς τον Ολλανδό πολιτικό.

«Υπάρχει επίσης ένα μέλος του κοινοβουλίου της Ολλανδίας, που κάτι γράφει για εμένα και έχει κολλήσει με αυτό. Ας μάθουν επιτέλους τα όριά τους. Έχετε υπολογίσει ποτέ με ποιους πορεύεστε; Ο φασισμός δεν βρίσκεται στην ατζέντα μας, αλλά στη δική σας. Εμείς δεν έχουμε φασισμό και ναζισμό στην ιστορία μας, αλλά κοινωνική δικαιοσύνη», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, χωρίς πάντως να πείθει το ακροατήριό του στον δυτικό κόσμο που δείχνει να έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται με ποιον έχει να κάνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ