Η σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας σπεύδει στην πρώτη γραμμή για να πολεμήσει!

Είναι μία πραγματικά «υπέρκομψη» σύζυγος πρωθυπουργού. Μία υπέρλαμπρη, μία αξία γυναίκα, μία αξία μητέρα, μία πραγματική πατριώτισσα. Ο λόγος για την σύζυγό του πρωθυπουργού της Αρμενίας, που αφού έστειλε τον γιο της στην πρώτη γραμμή στο Αρτσάχ, σπεύδει και η ίδια στο μέτωπο για να πολεμήσει!

Οποιαδήποτε απόπειρα σύγκρισης, προκαλεί μόνο θλίψη.

Η σύζυγος της πρωθυπουργού της Αρμενίας Νίκολ Πασινιάν, η Άννα Χακομπιάν, ενταγμένη σε μια ομάδα 13 γυναικών, θα περάσει από στρατιωτική εκπαίδευση και θα φύγει για το μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Η κίνηση αυτή εξηγεί πως δεκάδες χιλιάδες Αρμένιοι σε χρόνο μηδέν έσπευσαν ως εθελοντές για να υπερασπίσουν τα πατρογονικά τους εδάφη που δέχονται επίθεση από τους βαρβάρους εισβολείς.

FBBEA7EA 639E 4DEF 88A1 F4308A2BA91D
Η πανέμορφη Νικόλ Χακομπιάν

«Από αύριο, μια ομάδα 13 γυναικών, συμπεριλαμβανομένης και εμού, θα ξεκινήσει στρατιωτικές ασκήσεις. Σε λίγες μέρες θα πάμε να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας. Δεν μπορούμε να παραχωρήσουμε ούτε την Πατρίδα ούτε την τιμή μας στον εχθρό », έγραψε η Χακομπιάν σε σελίδα της στα τοπικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και φυσικά έγινε χαμός..

CEC7B2B3 59B6 4E9F 9379 18FB6E0AAEF9
Η Σύζυγος του πρωθυπουργού της Αρμενίας

Κορίτσια και γυναίκες από 18 ως 27 ετών θα μπορούσαν να λάβουν μέρος στην εκμάθηση των όπλων, όπως αναφέρουν τοπικές πηγές.

Εξάλλου, στις αρχές Οκτωβρίου έγινε γνωστό ότι ο γιος του πρωθυπουργού, ο Άσοτ Πασινιάν κατατάχθηκε ως εθελοντής στον αρμενικό στρατό ενόψει της κλιμάκωσης της ένοπλης σύγκρουσης στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, όπως ανέφερε, τότε,  σχετικό δημοσίευμα της 5ης Οκτωβρίου, Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον ότι αυτές οι ειδήσεις αναμεταδίδονται εκτενώς από τα ρωσικά μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιουργώντας ένα κλίμα πραγματικής φρενίτιδας υπέρ της Αρμενίας. Με αυτόν τον τρόπο ασκείται και πίεση στην κυβέρνηση της Ρωσίας ώστε να μην εγκαταλείψει την Αρμενία στα χέρια των ισλαμιστών εισβολέων.

Πληροφορίες και μετάφραση του άρθρου από το βαλκανικό περισκόπιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ