Το Charlie Hebdo ξεφτίλισε τον Ερντογάν! – Η χυδαία ανάρτηση Τούρκου υπουργού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που δεν τολμά να κάνει η Ευρώπη (να την πει στα ίσια στον Ερντογάν), το κάνει το σατιρικό, αλλά και ηρωικό, γαλλικό περιοδικό με μια από τις άσεμνες γελοιογραφίες σήμα-κατατεθέν του βιτριολικού χιούμορ του.

nb protoselido charli

Σε αυτή, ο… ξελιγωμένος Τούρκος πρόεδρος ημίγυμνος σε μια καρέκλα με ένα κουτάκι στο χέρι, σηκώνει το ρούχο μιας γυναίκας μουσουλμάνας και βλέποντας τα γυμνά της οπίσθια, αναφωνεί: «Ουυυυ, ο Προφήτης!».

Στη λεζάντα που έχει στο πρωτοσέλιδο του τεύχους που θα κυκλοφορήσει την Τετάρτη, το Charlie Hebdo γράφει χαρακτηριστικά: «Ερντογάν: στην ιδιωτική του ζωή είναι πολύ αστείος».

Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας, Σερντάρ Καμ, ως αντίδραση, έγραψε… πολιτισμένα στο Twitter: «Charlie Hebdo: Είστε μπάσταρδοι. Είστε γιοί σκύλων».

Το πρωτοσέλιδό του όμως, έχει άλλο ένα ηχηρό σημειολογικό μήνυμα. Ταυτίζει τον δικτάτορα Ερντογάν με τις τρομοκρατικές επιθέσεις και κυρίως αυτές που συγκλόνισαν την Γαλλία. Με πρόσφατο τον αποκεφαλισμό του καθηγητή.

Ας διδαχτούν κάποιοι ντόπιοι που παριστάνουν τους εκδότες και τους δημοσιογράφους και φτάνουν στο σημείο να αναπαράγουν την προπαγάνδα του Ερντογάν κάνοντας λόγο ακόμα και για τούρκο-λιβυκή ΑΟΖ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ