Ο Τούρκος Πρέσβης αποκαλεί την εισβολή στην Κύπρο και τις παραβιάσεις στην αν. Μεσόγειο «δημοκρατία» και δεν έχει απελαθεί ακόμα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την Ειρήνη… Δημοκρατία είναι οι επιστήμονες μας που σαρώνουν πέρα ως πέρα τη Μεσόγειο»! Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων στο προκλητικό μήνυμά του για τη «Γιορτή της Δημοκρατίας» (29/10) στην Τουρκία, ο Πρέσβης στην Ελλάδα, Μπουράκ Οζουγκεργκιν.

Δεν διστάζει να εκθειάσει τη χώρα του ταυτίζοντας την με την έννοια της Δημοκρατίας με ένα πραγματικά αισχρό μήνυμα:

«Τι είναι η Δημοκρατία; Η απάντηση βρίσκεται στην χώρα που παίρνει δύναμη από την ιστορία της κόντρα σε αυτούς που προσπαθούσαν για χρόνια να μας σβήσουν από τον χάρτη. Ακόμη και μετά τον «απελευθερωτικό αγώνα» απλώσαμε χέρι βοήθειας ειρήνης στους ηττημένους.

Δημοκρατία είναι η χώρα που έφερε στην Κύπρο την Ειρήνη και την ηρεμία απέναντι σ’ αυτούς που αψηφούσαν το διεθνές δίκαιο. Δημοκρατία είναι οι επιστήμονες μας που σαρώνουν πέρα ως πέρα την Μεσόγειο.

Και τα επόμενα χρόνια όμως θα συνεχίσουμε να γιορτάζουμε τα ιδεώδη του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, τιμώντας όχι μόνο όσους πατούν τα δικά μας εδάφη».

Κι εμείς τον ανεχόμαστε ακόμα…

πηγή: www.newsbreak.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ