Τρόμος πάλι στην Βιέννη! Πυροβολισμοί σε εβραϊκή συναγωγή!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το πέπλο του τρόμου χτυπά πάλι την Βιέννη. Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής κάνουν λόγο για πυροβολισμούς σε συναγωγή καθώς και ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες. Μιλάμε για μία αλυσίδα φρικτών ενεργειών που διαδραματίζονται στην πρωτεύουσα της Αυστρίας και φαίνεται όλες να σχετίζονται με ισλαμική τρομοκρατία και το τουρκικό παρακράτος.

https://twitter.com/auroraintel/status/1323349378833240073?s=21

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής θέλουν τον δράστη να είναι ένας και να άνοιξε πυρ κατά εβραίων προσκυνητών έξω από την συναγωγή! Μιλάμε δηλαδή για χαρακτηριστική περίπτωση ισλαμικής τρομοκρατίας. Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία.

Η Βιέννη αντιμετωπίζει άλλη μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Είχαν προηγηθεί οι επιθέσεις τουρκων μέσα σε χριστιανική εκκλησία, καθώς και οι αποκαλύψεις ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες ήθελαν να δολοφονήσουν αυστριακούς πολιτικούς, μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα ευρωβουλευτή.

Τώρα από ότι φαίνεται έχουμε και επίθεση σε εβραϊκή συναγωγή. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλούς πυροβολισμούς, για τουλάχιστον έναν νεκρό και αρκετούς τραυματίες. Στην περιοχή σπεύδουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, δύναμης των ειδικών δυνάμεων και της αντιτρομοκρατικής.

Τα τοπικά μέσα κάνουν λόγο για πολύ σοβαρή κατάσταση η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Για οτιδήποτε άλλο θα σας ενημερώνουμε συνεχώς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ