Βιέννη: Αποκαλύπτεται ο σκοτεινός ρόλος της Τουρκίας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην Βιέννη γίνεται τρομοκρατική επίθεση από ισλαμιστές, αλλά οι τούρκοι βλέπουν ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία! Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι η Τουρκία ενθάρρυνε μέσω των μυστικών υπηρεσιών της την δημιουργία ισλαμικού αντάρτικου πόλης, ειδικά στην Βιέννη. Μην ξεχνάμε τις καταγγελίες προ δύο μηνών, ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες σχεδίαζαν δολοφονία αυστριακών πολιτικών.

Ο σκοτεινός ρόλος της Τουρκίας αποκαλύπτεται από τον τρόπο που το επίσημο πρακτορείο της Τουρκίας, Αναντολού, καλύπτει τα φρικτά κι απάνθρωπα γεγονότα που διαδραματίζονται αυτές τις στιγμές στην πρωτεύουσα της Αυστρίας. Συγκεκριμένα το Αναντολού δε λέει κουβέντα περί τρομοκρατίας και ισλαμιστών, αντίθετα κάνει μία εμετική αναφορά σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία!

4DE331C9 E9AE 4FAC 8BC3 6083687CB1AE

Το γεγονός αυτό από μόνο του αποδεικνύει τον σκοτεινό ρόλο της Τουρκίας στην θηριωδία που χτυπά την καρδιά της Ευρώπης. Άλλωστε ο ίδιος ο Ερντογάν είχε προαναγγείλει ότι κανένας ευρωπαίος δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί με ασφάλεια στην πόλη του. Και τώρα δικαιώνεται. Το μεγάλο λάθος της Ελλάδας αλλά και ολόκληρου του δυτικού κόσμου, είναι ότι δεν πίστευε πως ο Ερντογάν εννοεί αυτά που λέει. Τώρα ελπίζουμε όλοι να το πιστέψουν και επιτέλους να τον σταματήσουν.

Γράφω σχετικά για το θέμα τα τούρκικα νέα

Είδαμε την ανάρτηση του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων (προπαγάνδας) της Τουρκίας και δεν το πιστεύαμε.

Παρουσίασαν την είδηση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Βιέννη με τον τίτλο ¨Ένοπλη σύγκρουση στην Βιέννη-πρωτεύουσα της Αυστρίας¨ !!!

Στον υπότιτλο γράφουν πως ¨Ένοπλη σύγκρουση ξέσπασε ανάμεσα στην αστυνομία και σε άγνωστα άτομα¨ !!!

Τι ένοπλη σύγκρουση βρε ¨δούλοι¨ του Ταγίπ ;

Είχαν μήπως προηγούμενα οι αστυνομικοί με τους φονιάδες ;

Τι άλλο να γράψουν οι άνθρωποι για να δείξουν το που κείτονται ;….

Οι τρομοκράτες που δολοφόνησαν ανθρώπους, αναφέρονται ως ¨άγνωστα άτομα¨….

ΔΗΜΟΦΙΛΗ