Αμερικανικές εκλογές: Προσπαθεί να γυρίσει δύο πολιτείες ο Τραμπ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεγάλη μάχη στο Τέξας αλλά και την Βόρεια Καρολίνα που φαινόταν χαμένη ηια τον Τραμπ

Μεγάλο θρίλερ στο Τέξας, όπου παραδοσιακά οι ρεπουμπλικάνοι κέρδισαν την πολιτεία. Ο Τζο Μπάιντεν άρχισε με μεγάλη διαφορά προκαλώντας ανησυχία στο επιτελείο του Τραμπ, αλλά τα τελευταία λεπτά φαίνεται πως ο Τραμπ μπορεί να γυρίσει το παιχνίδι, αφού έχει σχεδον φτάσει τον Μπαίντεν. Δείτε την εικόνα της πολιτείας πριν από λίγο:

7298205A 2F13 4E3D B47D 723D12717777
Να θυμηθούμε τι γινόταν πριν από λίγο
Συνεχίζεται το θρίλερ των εκλογών με τον Τραμπ να κερδίσει την Φλόριντα, αλλά να δέχεται δύο ισχυρότατα χτυπήματα που μπορεί να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Μιλάμε συγκεκριμένα για τις πολιτείες του Οχάιο και της Βόρειας Καρολίνας, όπου ο Τζο Μπάιντεν διατηρεί προβάδισμα το οποίο δύσκολα θα ανατραπεί. Εάν ο Τζο Μπάιντεν κερδίσει και τις δύο αυτές πολιτείες, τότε βρίσκεται μία ανάσα από τον λευκό οίκο και η ήττα του στην Φλόριντα δεν θα έχει καμία σημασία.

Στην βόρεια Καρολίνα όμως ο Τραμπ φαίνεται ότι έχει ακόμα ελπίδες, καθώς μειώνει σιγά-σιγά την διαφορά σχεδόν στη μία ποσοστιαία μονάδα. Στην Βιρτζίνια ο Τραμπ φαίνεται ότι θα κερδίσει άνετα την πολιτεία. Στην Βιρτζίνια μάλιστα ο τραμ κάνει μεγάλη έκπληξη ανατρέποντας μία πολιτεία που στις προηγούμενες εκλογές ανήκε στους δημοκρατικούς, ενώ η διαφορά που αυτή τη στιγμή είναι ιλιγγιώδης, στις 18 ποσοστιαίες μονάδες!

Ανοιχτό είναι και το πεδίο στο Τέξας, ο Τραμπ όμως κάνει εκεί μεγάλη ανατροπή και σχεδόν έχει φτάσει τα ποσοστά του Μπάιντεν.

Όλα αυτά παρά το ότι ο πρόεδρος Τραμπ προηγείται στο σύνολο των ψηφοφόρων έως αυτή τη στιγμή με ποσοστό 2%.

BF79694F 2F17 4CAD 87F4 F6A1D71F87DF619494D8 B69E 470C 8405 25811BD82AC9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ