Τραμπ εναντίον όλων! Ξεφτίλισε κανάλια, πολυεθνικές και δημοσκόπους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον φίμωσαν οι κολοσσοί του διαδικτύου. Επιχείρησαν να τον εξαφανίσουν οι απατεώνες των δημοσκοπήσεων. Ακόμα και τώρα το CNN προσπαθεί να κάνει το άσπρο – μαύρο! Και συμβουλεύει τους δημοκρατικούς να μην απογοητεύονται γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει! Και όμως, ο Τραμπ ότι μαγείρεμα και αν ακολουθήσει, είναι ο νικητής. Μπορεί να μην τον χωνεύουμε γιατί Μας πρόδωσε κάνοντας business εκβιαζόμενος από τον Ερντογάν, αλλά απέναντι στο τουρκόφιλο σύστημα των δημοκρατικών, αποκλείεται να είναι χειρότερος

Δεν έχει σημασία αν κάποιος συμπαθεί η αντιπαθεί τον πρόεδρο Τραμπ. Όποιος έβλεπε όλη τη νύχτα τον τρόπο με τον οποίον καλύτερα αποτελέσματα το CNN, όποιος είδε το διάγγελμα που απηύθυνε ο Μπάιντεν, κατάλαβε ότι το βαθύ κράτος έχει στήσει μία απίστευτη νοθεία κατά του ίδιου του πλανητάρχη!

E4FC6978 8ED8 412D B1A6 277E1C82E7E0

Τυχόν εκλογή του Μπάιντεν, θα εντείνει τον ισλαμικό εφιάλτη στην περιοχή μας

Από τον τρόπο που προέβαλαν τα αποτελέσματα, από τον τρόπο που σχολίαζαν ακόμα και πολιτείες των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία των εκλογικών κέντρων είχε καταμετρηθεί και το αποτέλεσμα ήταν σαφές υπέρ του Τραμπ. Από τις αηδιαστικές εμφανίσεις αναλυτών που προσπαθούσαν να κάνουν το άσπρο – μαύρο επί καταμετρημένων ψήφων! Από τις συνεχείς νουθεσίες στους δημοκρατικούς να μην απογοητεύονται «γιατί τίποτα δεν έχει τελειώσει»!

Από την άλλη, συμβουλές προς τους ρεπουμπλικάνους να μην πανηγυρίζουν, γιατί πάλι τίποτα δεν έχει τελειώσει! Αλλά το χειρότερο, ο τρόπος μετάδοσης των αποτελεσμάτων, όπου ακόμα και σε πολιτείες που ο Τραμπ θριάμβευσε, όλη νύχτα έδειχνε να υπολείπεται σε ψήφους. Γιατί άραγε;

Όλα αυτά εντέλει κάνουν το μέσο αμερικανό να σκέφτεται ότι ο τραμ είχε δίκιο όταν μιλούσε για σχέδιο νοθείας στις αμερικανικές εκλογές της βάρος του. Δεν μπορεί να βλέπει ο αμερικανός κανάλια όπως το CNN να βαφτίσουν το άσπρο – μαύρο. Να προσβάλλουν την νοημοσύνη των τηλεθεατών και των ψηφοφόρων. Αλλά κυρίως, να επιχειρούν να χαλκεύσουν μία ξεκάθαρη λαϊκή εντολή.

Επαναλαμβάνουμε, δεν έχει σημασία εάν κάποιος στηρίζει όχι τον τραμ. Δεν μπορεί όμως να επιτρέψουμε την παράδοση της Δημοκρατίας μας σε κανάλια, πολυεθνικές του διαδικτύου, σε έναν εσμό πάμπλουτων επιχειρηματιών που θέλουν να κυβερνήσουν τον πλανήτη ολόκληρο εξαφανίζοντας όποιον τολμά να του αντισταθεί. Το βέβαιο είναι ότι εάν γινόντουσαν επαναληπτικές εκλογές στην Αμερική μετά τα σημερινά αίσχη, ο Τραμπ θα σάρωνε σε όλες τις πολιτείες.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα επικρατήσει κλίμα ανωμαλίας στην Αμερική. Γιατί θα έχει αντίκτυπο και στην γειτονιά μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ