Πραγματικό πραξικόπημα στην Αμερική. Το Twitter λογοκρίνεις σωρηδόν τα μηνύματα του Τραμπ!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κολοσσός της τεχνολογίας εξακολουθεί να λογοκρίνει τα μηνύματα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών που αφορούν την εκλογική διαδικασία! Με την λογοκρισία και την φασιστική επιβολή των οικονομικών κολοσσών, επιχειρούν να ανατρέψουν το νόμιμα εκλεγμένο πρόεδρο. Που; Στις Ηνωμένες Πολιτείες! Θεωρητικά, στην ισχυρότερη δημοκρατία του πλανήτη!

Κάποτε τα πραξικοπήματα γινόντουσαν με τα τανκς. Τώρα φαίνεται ότι οι παγκόσμιοι οικονομικοί κολοσσοί μπορούν να επεμβαίνουν ακόμα και να λογοκρίνουν μηνύματα πολιτικών. Και όχι κάποιων οποιονδήποτε πολιτικών, αλλά του θεωρούμενου πλανητάρχη! Του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών!

3001DFD1 66DE 4875 9046 1C227678053A
Είναι τραγικό το θέαμα της λογοκρισίας του ίδιου του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών!

Την τελευταία ώρα, δύο απανωτά μηνύματα του προέδρου Τραμπ λογοκρίθηκαν από το Twitter, γεγονός που πρακτικά συνιστά καταστρατήγηση του Συντάγματος. Χωρίς μάλιστα καμία συνέπεια για τον γίγαντα του διαδικτύου. Έχουμε μπει σε μία εξαιρετικά ζοφερή περίοδο, μία περίοδο που παραπέμπει σε οργουελικό μυθιστόρημα, όπου η ελευθερία του λόγου είναι έρμαιο της οικονομικής εξουσίας, έρμαιο των ισχυρών. Δημοκρατικά εκλεγμένοι ηγέτες υπόκεινται στην λογοκρισία των οικονομικά ισχυρών, και αντί να ξεσηκωθούν οι λαοί, γίνονται παθητικοί Θεατές του βιασμού του πολιτεύματος.

Αυτές τις ώρες στην Αμερική αναμετράται το Έθνος – κράτος με την ασυδοσία της παγκοσμιοποίησης

Τι έγραφαν τα μηνύματα που λογοκρίθηκαν;

Το πρώτο μήνυμα έγραφε: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ! 

Είναι αδιανόητο να λογοκρίνεται αυτό το μήνυμα! Είναι πραγματικά αρρωστημένο!

Το δεύτερο μήνυμα λέει: Όλες οι πρόσφατες πολιτείες που διεκδικεί ο Μπάιντεν θα αμφισβητηθούν νομικά από εμάς για απάτη ψηφοφόρων και απάτη των πολιτειακών εκλογών. Πολλές αποδείξεις – απλώς δείτε τι μεταδίδουν τα μέσα. ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ! Πρώτα η Αμερική!

Δηλαδή το Twitter λογοκρίνει μήνυμα του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, στο οποίο ανακοινώνει ότι θα κινηθεί νομικά! Μιλάμε για ένα πραγματικό, ξεκάθαρο πραξικόπημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ