Καμάλα Χάρις (Αντιπρόεδρος Μπάιντεν): “Η απαγόρευση εισόδου μουσουλμάνων στις ΗΠΑ, σε αντίθεση με τα εθνικά μας συμφέροντα ασφάλειας”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε την δήλωση της Αντιπροέδρου του Τζό Μπάιντεν, το 2017 όταν ήταν γερουσιαστής, σχετικά με απόφαση του Τράμπ να απαγορεύσει την είσοδο μουσουλμάνων στις ΗΠΑ
16 Ιαν.2017 (U.S. Senator Kamala Harris)

Μετά την ανακοίνωση μιας νέας εκτελεστικής εντολής από τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ που απαγορεύει στους Μουσουλμάνους πρόσφυγες να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες, η γερουσιαστής Καμάλα Χάρις, μέλος Επιτροπής της Γερουσίας Εσωτερικής Ασφάλειας και Κυβερνητικών Υποθέσεων και πρώην Γενικός Εισαγγελέας της Καλιφόρνια, εξέδωσε το ακόλουθη δήλωση:

“Μην κάνετε λάθος – πρόκειται για απαγόρευση των μουσουλμάνων. Ευρείας έκτασης διάκριση κατά των προσφύγων και των μεταναστών από χώρες με πλειοψηφία Μουσουλμάνων, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες και παιδιά, έρχεται σε αντίθεση με τα εθνικά μας συμφέροντα ασφάλειας και πιθανότατα θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο στρατολόγησης τρομοκρατών.  

Το να ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όσους φεύγουν από τον πόλεμο και την καταπίεση είναι η πολιτική των προέδρων και των δύο κομμάτων εδώ και δεκαετίες. Αυτή η ηθική ηγεσία ενισχύει την ικανότητά μας να διαμορφώνουμε παγκόσμια γεγονότα, προωθεί την παγκόσμια σταθερότητα και μας κάνει πιο δυνατούς στη χώρα μας. Είτε είναι ιδιοκτήτης μικρής επιχείρησης Στο Σακραμέντο που απασχολεί συναδέλφους Καλιφορνέζους ή φοιτητής στο Λος Άντζελες που ολοκληρώνει έρευνα αιχμής, οι πρόσφυγες συμβάλλουν στη χώρα και την οικονομία μας. Εμπλουτίζουν τις κοινότητές μας δεν μας κάνουν λιγότερο ασφαλείς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ