Δημοσιεύματα για επίθεση στις αμερικανικές δυνάμεις της Συρίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολονύκτιο θρίλερ στη Συρία με πληροφορίες για επίθεση σε αμερικανικό κομβόι και νεκρούς αμερικανούς στρατιώτες. Πρόκειται για θερμό καλωσόρισμα των τούρκων στο Μπάιντεν ή για ψευδείς πληροφορίες από το Λίβανο; 

Λιβανέζικα μέσα μετέδωσαν με βεβαιότητα ότι οι αμερικανικές επιθέσεις δυνάμεις που επιχειρούν στην βόρεια Συρία δέχτηκαν επίθεση από τις φιλοτουρκικές Τζιχαντιστικές ομάδες με αποτέλεσμα τέσσερις αμερικανοί στρατιώτες να χάσουν τη ζωή τους. Σύμφωνα με τα ίδια μέσα, η επίθεση έγινε με βόμβα τοποθετημένη σε σημείο του δρόμου όπου θα περνούσε αμερικανική περίπολος.

Η βόμβα ενεργοποιήθηκε τη στιγμή που η αμερικανική περίπολος περνούσα από το σημείο και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερις αμερικανοί στρατιώτες, σύμφωνα με τα λιβανέζικα μέσα.

Πανικόβλητη διάψευση από την φιλοτουρκική συμμαχία

Τα ξημερώματα η φιλοτουρκική συμμαχία των ισλαμιστών που δρα στην βόρεια Συρία, έβγαλε ανακοίνωση με την οποία διέψευδε ότι επιτέθηκε σε Αμερικανούς στρατιώτες. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα σχόλιο από το αμερικανικό Πεντάγωνο για το συμβάν, ενώ άλλες πηγές από την Συρία κάνουν λόγο για εκρήξεις, αλλά δεν δίνουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Την ίδια στιγμή συνεχίζεται ο βομβαρδισμός θέσεων τον φιλοτουρκικών δυνάμεων από τον στρατό της Συρίας στα περίχωρα του Ιντλίμπ, με πρωτοφανή σφοδρότητα. Εάν πάντως το γεγονός επιβεβαιωθεί, θα μιλάμε για ένα ενδεικτικό «καλωσόρισμα» της Τουρκίας στην εκλογή Μπάιντεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ