Η Νέα Δημοκρατία έχει σκοτεινή πλευρά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακόμη μία φορά, μετά την τυχαία σύλληψη ισλαμιστή στην Πελοπόννησο για τον οποίο είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, εγείρονται εύλογα ερωτήματα για τη στάση που κρατά η κυβέρνηση της Ν.Δ. στον υβριδικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει η Τουρκία στη χώρα μας.

Από τον Αλκιβιάδη Κ. Κεφάλα

Ο καταζητούμενος, αμέσως μετά την είσοδό του στην Ελλάδα, εγκαταστάθηκε στην εμβληματική πόλη της Τρίπολης μαζί με τη γυναίκα και τα τέσσερα παιδιά τους, αμειβόμενος έτσι για την πιθανή δράση του στη Συρία, ώστε να περάσει το υπόλοιπο του βίου του στον παράδεισο της ελληνικής ενδοχώρας με τα χρήματα του ελληνικού λαού.

Δοθέντος ότι η Ελλάδα είναι μια χώρα «δήθεν», όπου οι πάντες ποιούνται την νήσσαν εκπλησσόμενοι για το προφανές, το μεμονωμένο γεγονός της σύλληψης ενός ισλαμιστή έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία επειδή οι πάντες αγνοούν τα προφανή. Έτσι, το πολιτικό σύστημα «αγνοεί» αφενός ότι από το 2015 μέχρι σήμερα στη Γαλλία έχουν αποκεφαλιστεί και εκτελεστεί 240 Γάλλοι πολίτες από τους ισλαμιστές και αφετέρου προσποιείται ότι αδυνατεί να αντιληφθεί ότι η καθολική παρουσία ισλαμιστών στην Ευρώπη δεν τους εξαιρεί και από το να βρίσκονται και στην Ελλάδα. Αντιθέτως, η Ν.Δ. μέσω της κατάλληλης νομοθεσίας ενθαρρύνει την εγκατάστασή τους στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση «αγνοεί» επίσης ότι οι ισλαμιστές και το ISIS, που κατέστρεψαν τη Συρία και το Ιράκ, είναι το δημιούργημα των αμερικανικών και των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, όπως επίσης «αγνοεί» και το γεγονός ότι το Κατάρ χρηματοδότησε την επιχείρηση της δημιουργίας του ISIS, με τον ίδιο τρόπο που χρηματοδοτεί σήμερα τη τουρκική αμυντική βιομηχανία και τη διάσωση της τουρκικής οικονομίας.

Στο ίδιο μήκος κύματος της καθολικής άγνοιας και της αθωότητας η πρώην κυβέρνηση Σαμαρά παρέδωσε στον εμίρη του Κατάρ ολόκληρα νησιά και εκτάσεις στη δυτική Ελλάδα, επειδή και αυτή «αγνοούσε» το γεγονός ότι δυνητικά η καταριανή, δηλαδή η τουρκική, ιδιοκτησία μπορεί να «εξυπηρετήσει» τα τουρκικά υποβρύχια που σήμερα επιχειρούν στην Αδριατική και στο Ιόνιο Πέλαγος από τις βάσεις τους στην Αλβανία. Οι πολιτικοί της Ν.Δ., με τον ίδιο τρόπο που «αγνοούν» τη διεξαγωγή σεισμικών ερευνών από την Τουρκία 6,5 μίλια έξω από τις ακτές της Μεγίστης, δεν αντιλαμβάνονται το γεγονός ότι μετά την ήττα των ισλαμιστών στη Συρία οι χιλιάδες των στελεχών του ISIS πέρασαν στην Ελλάδα και την Ευρώπη με τη βοήθεια των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Η Ν.Δ. επίσης φαίνεται ότι δεν γνωρίζει ότι η Γερμανία και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες σφράγισαν τα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, απαιτώντας τα στελέχη του ISIS και οι οικογένειές τους να παραμείνουν για πάντα στη χώρα μας.

Η Ν.Δ. «αγνοεί» επίσης το γεγονός ότι η Τουρκία εργαλειοποιεί σήμερα στη Λιβύη, στην Αφρική, στον Καύκασο και αύριο στην Ελλάδα και την Κύπρο τούς ενόπλους του ISIS, ώστε να εξυπηρετήσει τα γεωπολιτικά και κατακτητικά σχέδιά της. Λόγω της «άγνοιας», της «πολιτικής αθωότητας», της πολιτικής ορθότητας, της απέχθειας στον «νατιβισμό» και της γερμανικής απαίτησης, η κυβέρνηση της Ν.Δ., συνεπικουρούμενη και από τον ιό της φοβίας που η ίδια έχει διασπείρει σκοπίμως λόγω της πανδημίας, παρέχει αφειδώς την αρωγή της σε κάθε ισλαμιστή που εισέρχεται παράνομα στην Ελλάδα, μεταφέροντάς τον μυστικά και σιωπηλά στην περίφημη ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση, πράξη που κλιμακώνεται περιέργως την περίοδο του εγκλεισμού των Ελλήνων στα σπίτια τους, όπως έγινε πρόσφατα στην Ερέτρια, παρά τη σφοδρή αντίδραση του αρμόδιου περιφερειάρχη.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ., όπως και η καλοπληρωμένη «διανόηση» στην Ελλάδα, αγνοεί το γεγονός ότι στην περιοχή της Μέσης Ανατολής μόνο η Τουρκία, η Γερμανία και το ISIS έχουν διαπράξει γενοκτονίες, ενώ είναι άκρως επικίνδυνο ότι εκουσίως κλείνει τα μάτια της στη διαπίστωση ότι η Τουρκία για πρώτη φορά υλοποιεί την εθνοκάθαρση των χριστιανικών πληθυσμών, που άρχισε το 1894, εκτός της επικράτειάς της.

Πράγματι, η σιωπή της κυβέρνησης της Ν.Δ. το 2014 στην τουρκική εισβολή στη Συρία, που είχε σκοπό να συνδράμει τους Tουρκμένους ισλαμιστές της Αλ Νούσρα, ώστε αμφότεροι να συνεχίσουν την ιστορική εθνοκάθαρση των αρμενικών πληθυσμών στη Βόρεια Συρία, καθώς και η σιωπή στην ανατίναξη του αρμενικού μνημείου Deir ez-Zor, που ανήγειρε ο Ασαντ στη μνήμη των 200.000 Αρμενίων που εξοντώθηκαν στα τουρκικά στρατόπεδα εργασίας το 1915 στη Συρία, όπως και η στάση της κυβέρνησης στα γεγονότα, οι δηλώσεις των στελεχών της και η ανοχή της στον τουρκικό επεκτατισμό και στις εθνοκαθάρσεις στον Καύκασο και στη Συρία επιβεβαιώνουν την κλιμακούμενη διαπίστωση ότι κάτι «σάπιο» υπάρχει στο πολιτικό DΝA της Ν.Δ.

*Διδάκτωρ Φυσικής του Πανεπιστημίου του Manchester, UK, δ/ντής Ερευνών του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών

ΔΗΜΟΦΙΛΗ