Νέα απόπειρα απαγωγής παιδιού!! Εφιαλτική μάστιγα που κάποιοι (βρώμικοι) προσπαθούσαν να διαψεύσουν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση συναγερμού έθεσε τις αστυνομικές αρχές μια καταγγελία απόπειρας αρπαγής ανηλίκου στη Θεσσαλονίκη, προξενώντας μεγάλη κινητοποίησή τους αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Είναι πλέον τόσα τα κρούσματα που έχουν πάρει διαστάσεις μάστιγας. Και να φανταστείτε ότι κάποιοι ύποπτοι κύκλοι προσπαθούσαν να διαψεύσουν τις απόπειρες απαγωγής παιδιών στην Ελλάδα.

Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από καταγγελία για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο κέντρο της πόλης, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για έναν άγνωστο, ο οποίος επιχείρησε να αρπάξει ένα 13χρονο κορίτσι στην διασταύρωση των οδών Ολύμπου και Φιλίππου Δραγούμη.

arpagi anilikou

Το συμβάν που σημειώθηκε περίπου στις 19.00 και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το αντιλήφθηκε περαστικός που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Μάλιστα ο ίδιος επενέβη και κατάφερε να αποτρέψει την αρπαγή του κοριτσιού, με τον επίδοξο απαγωγέα της να τρέπεται σε φυγή. «Τον είδα να τη σφίγγει με τα δυο του χέρια. Η μικρή φοβήθηκε και κινήθηκε προς το μέρος μου ζητώντας βοήθεια. Του είπα να την αφήσει και εκείνος τράπηκε σε φυγή», δήλωσε ο καταγγέλλων στο thestival.gr

Άμεσα στο σημείο έφτασαν μοτοσικλετιστές της ΟΠΚΕ και περιπολικά της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι εντόπισαν το παιδί που είναι καλά στην υγεία του και αναμένεται να δώσει κατάθεση για τα όσα συνέβησαν.

(πηγή: grtimes.gr, thestival.gr)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ