Lockdown: Περίεργη αποδόμηση του τρόπου λειτουργίας των sms του 13033 από τα κανάλια – Μας προετοιμάζουν για κάτι;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπάρχει μια περίεργη αποδόμηση του τρόπου λειτουργίας των sms του 13033 από τα κανάλια της λίστας Πετσα.

Έχει γίνει καραμέλα πχ ότι στάλθηκαν 1.000.000 μηνύματα στις 21:00 το βράδυ για άθληση. Πριν από αυτό ακούγαμε ότι το Σάββατο, την πρώτη μέρα υπήρξε ρεκόρ μηνυμάτων.

Και σαν να μην φτάνει αυτό τα κανάλια μεταδιδουν συνεχώς ότι υπάρχει μεγάλη κίνηση στους δρόμους για τα δεδομένα ενός lockdown.

Ένα ερωτημα βέβαια είναι πως άντεξε να δεχθεί σε λίγα λεπτά το 13033 ένα εκατομμύριο μηνύματα χωρίς να μπουκώσει. Προφανώς ο αριθμός αυτός των μηνυμάτων αφορά μεγαλύτερη χρονική διάρκεια από αυτήν που μεταδιδουν τα κανάλια.

Το κανάλια λοιπόν κάνουν ότι μπορούν για να αποδομήσουν την υπακοή των πολιτων στο lockdown και δημιουργούν τις προϋποθέσεις εκείνες ώστε σε περίπτωση αποτυχίας να θεωρηθεί ως αιτία η ανυπακοή του κόσμου.

Κανείς βέβαια δεν τονιζει ότι η ίδια η κυβέρνηση αναγκάζει ένα μεγάλο αριθμό πολιτων που συνοδεύουν τα παιδιά τους στα σχολεία να στέλνουν τουλάχιστον δυο μηνύματα περισσότερα την ημέρα από το προηγούμενο lockdown.

Και βέβαια κανείς δεν λέει ότι πλέον οι περισσότεροι έχουν εξοικειωθεί με την χρήση του sms σε αυτό το lockdown σε αντίθεση με το πρωτο που ένας σημαντικός αριθμός πολιτων έγραφε χειρόγραφες δηλώσεις εξόδου, κυρίως άνθρωποι μεγάλης ηλικίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ