Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023

Απαγόρευση Κυκλοφορίας: Έχει και συνέχεια με ακόμη πιο σκληρά μέτρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με νέα μέτρα αν δεν αποδώσει η απαγόρευση κυκλοφορίας απειλεί την Ελληνική κοινωνία η κυβέρνηση για το καλό μας. Η χώρα έχει μπει σε ένα μοτίβο καθημερινών πλέον ανακοινώσεων νέων μέτρων που ανατρέπονται λίγες ώρες μετά.

Εχει χαθεί κάθε σοβαρότητα και η κυβέρνηση εκπέμπει ένα κλίμα διάλυσης και πανικού στην ελληνική κοινωνία με τους πολίτες να νιώθουν πλέον εντελως απροστάτευτοι από την κρατική μηχανη. Παράλληλα έχουν αρχίσει να νιώθουν και φοβο για τους μηχανισμούς ελέγχου που τους έχουν βάλει σε στόχο ενώ η συνεχόμενη πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ τους γεμίζει ενοχές καθώς χρεώνονται εντελως άδικα την εξαρση της πανδημίας.

Το 1.000.000 sms για άθληση του Πετσα με τα οποία στοχοποίησαν επίτηδες τους πολίτες ωστε να βρεθεί φόρμουλα για να επιβληθεί η απαγόρευση της κυκλοφορίας ήταν μόνο η αρχή. Στόχος οι πολίτες να βρίσκονται διαρκώς σε εκγρηγορση ώστε να μην έχουν χρόνο να σκεφτούν ψύχραιμα και λογικά γιατί έτσι θα δουν την αληθινή εικόνα των παραλείψεων και των εγκληματικών ευθυνών της σημερινής πολιτικής ηγεσίας που το καλοκαίρι διέδιδε ψευδώς ότι η χώρα νίκησε τον Κορωνοϊο για να καρπωθεί πολιτικά οφέλη από την πανδημία.

Το εμπόριο ελπίδας συνεχίζεται με τις καθημερινές δηλώσεις για το εμβολιο που δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει και όμως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δηλώνει πως μέχρι τον Ιούνιο θα έχει εμβολιστεί ο μίσος πληθυσμός σε ένα νέο παραλήρημα προπαγάνδας.

Το μόνο που ακούνε οι πολίτες πλέον είναι απαγορεύσεις και κατηγορίες πως για όλα φταίνε οι ίδιοι, για τις μάσκες, για τα sms, για το ότι αναπνέουν και ζουν και πως θα σωθούν από το εμβολιο που θα φέρει η κυβέρνηση.

Και έτσι φτάνουμε στο σημείο λίγες μόνο ώρες μετά την ανακοίνωση της απαγόρευσης  κυκλοφορίας να πέφτουν και νέα μέτρα στο τραπέζι. Πριν καν εφαρμοστούν όσα ανακοινώθηκαν χθες.

Και όταν ανακοινωθούν και αυτά, την επόμενη μέρα θα συζητάμε ξανά για νέα μέτρα και θα πάει λέγοντας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ