Μαζεύει αποδείξεις ο Τραμπ: Servers της Dominion στη Γερμανία κατάσχεσαν Αμερικανοί στρατιώτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αμερικανός βουλευτής Louie Gohmert επιβεβαίωσε στο Newsmax ότι μια εταιρεία λογισμικού με την ονομασία Scytl, που συνέλεξε ακατάλληλα τα εκλογικά δεδομένα των αμερικανικών εκλογών μέσω Ισπανίας, δέχθηκε επιδρομή από στρατιωτική δύναμη των ΗΠΑ και οι διακομιστές της κατασχέθηκαν στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας.

Η Scytl, η οποία κήρυξε πτώχευση τον Ιούνιο, είναι μια εταιρεία λογισμικού με έδρα τη Βαρκελώνη που πουλά εκλογικό λογισμικό σε περισσότερες από 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Μεξικού, της Γαλλίας, της Νορβηγίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας, της Βοσνίας και της Ινδίας.

Η Andrea Widburg ανέφερε νωρίτερα στο American Thinker ότι η Scytl έχει (ή είχε) συνδέσεις με τον Τζορτζ Σόρος και το κόμμα των Δημοκρατικών. Ο συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen, μέσω της Vulcan Capital, έχει επενδύσει 40 εκατομμύρια δολάρια στη Scytl και άλλες πηγές επισημαίνουν ότι ο Bill Gates κατέχει επίσης μετοχές στη Scytl.

Όταν η κυβέρνηση των Η.Π.Α. επιβεβαίωσε ότι το Dominion Voting System εμπλέκεται στην εκλογική απάτη, δόθηκε εντολή στην υπηρεσία πληροφοριών να αναζητήσει τους διακομιστές της και ανακάλυψε ότι ήταν στη Γερμανία. Οι Αμερικανοί επισημαίνουν η CIA αποκλείστηκε εντελώς από αυτήν την επιχείρηση.

Με την απόκτηση των διακομιστών (servers), η κυβέρνηση των ΗΠΑ θεωρεί ότι θα έχει άμεσες αποδείξεις για αυτήν την εκλογική απάτη, κατά τον Τραμπ: πότε σταμάτησε η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων; Ποιος έδωσε την εντολή να σταματήσει η καταμέτρηση των ψήφων; Και ποιος ξεκίνησε τον αλγόριθμο που επέτρεψε την εναλλαγή ψήφων…

πηγή: gnews.org

ΔΗΜΟΦΙΛΗ